![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά είναι ενα ταξείδι που θα θέλαμε να κάνουμε πολυ και εγώ και η γυναίκα μου..αλλά δυστυχώς λογω του οτι ξεκίνησα προσφατα δουλειά σε νέα εταιρεία δεν το βλέπω να μπορώ να φύγω...
![]() ![]() Ο σχεδιασμός δείχνει να είναι πολυ καλός,μπράβο Κώστα!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά δεν ήθελα να ποστάρω για να μην σας χαλάσω το θέμα, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ..
Τέτοιο αρχοντικό πρόγραμμα.... ![]() ![]() Όσοι πάτε θα περάσετε ζάχαρη, πρόγραμμα άαααααανετο!!! Μπράβο στους οργανωτές!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σας ακολουθήσω, γιατί το έκανα πέρισυ τον Αύγουστο... Καλά θα περάσετε στα σίγουρα, σας το εύχομαι ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
Αλεκάρα, αν θέλεις, πέρνα και από κανέναν καφέ της παρέας,
να γνωριστούμε και από κοντά, προ Βαλκανίων! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω μπορω και μια εβδομαδα νωριτερα, αν ψηνονται οι αλλοι και ειναι εφικτο... εγω παντως ακολουθω οτι προγραμμα κανονισουν αυτοι που το προτειναν,απλως το αναφερω, χωρις να δημιουργησω προβλημα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() θα χαρουμε να σε ξαναδουμε στον καφε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρειαζεται διαβατηριο για τις συγκεκριμενες χωρες ή μπορεις να πας και με την νεα ταυτοτητα οπως εχω ακουσει οτι πας στην Τουρκια ???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σύντεκνε,.οπως λέει και ο χρήστος,ότι θέλει ο λαός πάντως και μια εβδομάδα πριν, εδώ πάνω στα βόρεια θα είμαστε και έχουμε και καλά τσίπουρα ![]() να πω και κάτι ακόμη Σκοπός της εκδρομής,είναι στάνταρ να περάσουμε καλά. δεν πάμε ούτε για 36ωρο,ούτε για χωσίματα.πάμε όμορφα και ο καθένας μέχρι εκεί που επιθυμεί. Μπορεί ας πούμε κάποιος να θέλει να ταξιδέψει για 3-4 μέρες μόνο ή 5. ακολουθεί μέχρι εκεί που επιθυμεί και επιστροφή απο κεντρικούς άξονες ![]() αυτός είναι και ο λόγος που βγαίνει λίγο μεγάλη η βόλτα.. σου φτάνει μια μόνο βραδιά να γυρίσεις το Ντουμπρόβνικ ή την λιουμπλιάνα? δεν θα ανεβοκατέβεις 2 φορές τουλάχιστον τα στροφιλίκια του novy sad? ![]() να περάσουμε καλά και όπως μπορεί ο καθένας,γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και το έχουμε όλοι ανάγκη μάγκες! αυτά |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε χώρες όπως η Αλβανία,Σερβία,περνάς με καινούργια ταυτότητα άνετα.χρειάζεται για την βοσνία όμως. και στην κροατία,καθυστερείς στο τελωνείο,όπως και να βγεις απο αλβανία-μαυροβούνιο. οπότε απαραίτητα διαβατήριο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() απαραίτητα έγγραφα 1.Διαβατήριο 2.πράσινη κάρτα απο την ασφάλεια της μηχανής 3.σε περίπτωση που η μηχανή είναι σε άλλο όνομα, θεωρημένη εξουσιοδότηση του κατόχου απο το ΚΕΠ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Το GSFORUM στη TV (κοπη πίττας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011) | Black_Shadow | "Το ... κοπή τη πίττα" | 63 | 22-04-2011 17:11 |
Βίντεο από την ασφάλτινη εξόρμηση στην πίττα του GSForum - 12/2/2011 | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 18-03-2011 22:24 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 16:20 |