![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μπουζί είναι και τα δύο, με άλλο υλικό και από την ίδια μαμα....
θεός δεν είμαι αλλά κατά 99% δεν θα υπάρχει πρόβλημα... εγώ τα είχα 3-4 χρόνια σε 1150 και λόγω προσωπικής εμπειρίας μπορώ να πω ότι δεν είχα απόλυτα κανένα πρόβλημα και μάλλον ούτε και κάποια αξιόλογη ωφέλεια.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εντάξει ούτε εγώ λέω ότι όποιος τα βάλει θα κολλήσει ο κινητήρας του, αλλά από ότι έχω καταλάβει τα εξουσιοδοτημένα τα αποφεύγουν, οπότε εμένα μου περισσεύει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το ερώτημα της δυνατότητας χρήσης τους είναι για μένα θεωρητικό και μόνο για να καταναλώνουμε kb μνήμης... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνουν σίγουρα καλύτερη καύση λόγω σχήματος σπινθήρα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σας ειπα οτι τα χρησιμοποιω, απο τοτε που βγηκαν, σε ολα τα οχηματα μου που απο την μαμα τους φορουσαν απλα μπουζι!!!! Αγοραζω το κομματι (ιριδιου) 7,5ε μαζι με τα εξοδα αποστολης απο τον διαδυκτυο (οχι ebay) ενω στην Ελλαδα εχουν 16 και βαλε!! Τα χρησιμοποιω επειδη το Χιουνται θελει αλλαγη καθε 40,000κμ για απλα μπουζι και με τα ισιδιου παω καθε 120,000κμ. Εχει και ομορφο απαλο δουλεμα ο κινητηρας εν συγκρισει με τα απλα! Ουτε οικονομια στο καυσιμο ουτε παραπανω δυναμη!! Τα μπουζι ιριδιου συμβαλουν στην διατηρηση της δυναμης και της οικονομιας οταν το οχημα παρεχει απο την μαμα του δυναμη και οικονομια, δεν βελτιωνει τα υπαρχοντα νουμερα!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τα χρησιμοποιω σε 1150GSA μονομπουζο εδω και 2 χρονια και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Αυτο που παρατηρησα ειναι πιο ευκολη εκκινηση τις κρυες μερες, πιο στρωτο δουλεμα του κινητηρα και πιο αμεση ανταποκριση του στις διαθεσεις του δεξιου χεριου.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 ![]() Τα έβαλα στο αυτοκίνητο που φορούσε πλατίνας απ´τη μαμά ! Last edited by CPretenteriS; 20-05-2011 at 18:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Tότε οι γερμανοί του είπαν π@π@ριές του Παναγιωτίδη ;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν του ειπαν οτι φταιει το μπουζι ιριδιου ναι, του ειπαν την απολυτη παπαρια!!!!!!!!
Αν του ειπαν οτι φταιει ο βαθμος θερμοτητας του μπουζι ¨η το μηκος του σπειρωματος τοτε του ειπαν την απολυτη αληθεια!!!! Αλλα αυτα δεν εχουν σχεση με τα ιριδιου αλλα με ολα τα μπουζι! Για φαντασου την NGK να σου λεει ''βαλε ιριδιου'' και σε 1 χρονο να γινεται ο κινητρας σου σαν του Παναγιωτιδη εξαιτιας του μπουζιου!! Δεν γινονται αυτα τα πραγματα Σταυρο!!! Ειναι σαν να μου λες οτι η εταιρεια συνιστα λαδι προδιαγραφης SG κι επειδη εβαλες SL (ανωτερη της πρωτης) ο κινητρας..... χαλασε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αγοράζω το κομματι (ιριδιου) 7,5ε μαζι με τα εξοδα αποστολης απο τον διαδυκτυο (οχι ebay) ενω στην Ελλαδα εχουν 16 και βάλε!!
Καλησπέρα Γιώργο , για βάλε το link. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εχει κανεις στολη για δοκιμη? | vasorfa | Ένδυση | 50 | 04-11-2013 19:53 |
Ξερει κανεις πως παμε Πορο απο Κορινθια | sansiro.sugata | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 14 | 24-07-2010 10:21 |
μην το κανεις | wolferin | Τι μας έτυχε | 3 | 07-10-2009 12:55 |
σκυλο κανεις? | kostasmats | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 15-09-2009 23:57 |
Φραπεδακι κανεις; | georgekostas | Χιούμορ | 7 | 19-06-2009 00:06 |