![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν εκαναν οτι κουνιουνται οχι ξυλο θα επεφτε αλλα τα σκυλια θα τους επιαναν απο το σβερκο!!!! Τα οικονομικα προβληματα της αυστριας ![]() ![]() ![]() Α, ρε ξυλο που μας χρειαζεται!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() καλα το πηγες στην αρχη αλλα μετα το γυρισες στην πολιτικη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν θα το αναλυσω τωρα -το περι πολιτικης-, εκτος κι αν μου δοθει η αφορμη απο αυτους που απευθυνεται η τελευταια μου παραγραφος!!! Σημ. συνδυασε τα...., ''συλλαβουν''- ''πιασιμο σβερκου απο τα σκυλια''-Σοσιαλοδημοκρατια (εξω οι σοσιαλιστες σε αλλο νημα)- ο λαος εχει δικιο να διαμαρτυρεται (κατα το για ολα τα επεισοδια σε αθηνα και γηπεδα φταιει η καθε κυβερνηση και η οικονομικη συγκυρια της Ελλαδας) και θα βρεις το νοημα των γραφοντων μου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω παντως οχι!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() καποιοι "δημοκρατες"... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Προκαλείς πολύ γέλιο Γιώργο! Δε μας λες όμως τελευταία τίποτα για την πρόοδο της οικονομικής πολιτικής των Ελλήνων σοσιαληστών. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ρωτα τον λαλιωτη και τον τσοχατζοπουλο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() αλλα τελος παντων δεν θα τα χαλασουμε εδω τωρα!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Η Αυστρία περιλαμβάνεται στα κράτη, που λειτουργούν καλύτερα από το κράτος της Ελλάδας. Άλλοι λαοί – άλλα ήθη. Με ότι αυτό σημαίνει για την χώρα μας.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτογραφίες από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας | frits | Επικαιρότητα | 100 | 14-05-2011 13:55 |
Αυστρία :Έκαναν σεξ στο μετρό (video).... | moby_gr | Κόσμος | 29 | 16-01-2011 10:02 |
Οπαδός του ΠΑΟΚ γράφει σε blog οπαδών του Ajax για το μεταξύ τους παιχνίδι.... | MARK | Χιούμορ | 25 | 30-09-2010 00:05 |
Για Τσεχία - Αυστρία Μεθαύριο! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 48 | 29-07-2009 10:19 |