![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Περνάνε και τα χροοόνια ![]() Κι εσείς, φιλαράκια. Ευχαριστούμε Δημήτρη. Θα κανονίσουμε κι ένα κοινό καφεδάκι. ![]() Φέρε και μπαταρίες για το φλας ![]() ΥΓ: Μη φοβάσαι, δεν θα έχω τίποτε μαζί μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φέρε και μπαταρίες για το φλας
![]() .,.,.,. πάλι καλά που το είπες .,., πως θα πιούμε μπύρα χωρίς φλας.,.,.,.,. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όχι. Θα πάω να πάρω χαρτί από γιατρό, για ελεύθερος υπηρεσίας και καφεδοσυνάντησης ![]() Φυσικά και θα έρθω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα reserve' στον αύλειο χώρο παρακαλώ!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γράψε και μένα...!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με ομπρέλα, ή χωρίς
![]() Δεν το 'γραψα στ' Αραβικά, για να μην σε τυραννάω. στην μαύρη, στην άσπρη, ή στην ροζ ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλές μπυρίτσες καρντάσια ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προσοχή, ακολουθεί δημοσκόπηση.
BMW. . . . .8 . . . 2 πρώην varaderάδες, 1 πρώην v-srtomάς Varadero . .4 Afrikάνοι . .2 V-Stroμάς. .1 Ιφιγένεια, καλώς ήρθες στην παρέα. Last edited by nikos-x; 26-05-2011 at 00:54. |
|
|||
|
|||
![]() Έχω να καταγγείλω οργανωμένη επίθεση μελών Honda και Susuki
![]() ![]() ![]() Bmw...δες οργανωθείτε θα μας φάνε λάχανο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ορεστιαδίτικος καφές . . . | THANOSEOD | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 14-04-2011 19:34 |
Σαλλονικιώτικος καφές 12/01/11 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 16-01-2011 19:05 |
Αχαϊκός καφές Τετάρτη 29/12 | angpass | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 38 | 05-01-2011 08:12 |
Αχαϊκός καφές 24/11 | angpass | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 25-11-2010 18:13 |
Χανιά καφές Τετάρτη 20/10/10 | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 22-10-2010 10:23 |