![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά?
Ήρθε το καλοκαιρί και όλο και μου ερχετε η επιθυμία να γίνω κατοχος μοτοσυκλετας μετα απο εποχη 2 χρόνων λόγω ατυχήματος. Εδω ειναι που θέλω τη βοηθεια σας.έχω καταλήξει bmw στο R 1200 GS,αλλά μ αρεσει και το ADVENDURE. Το θέμα είναι μηπως ειναι υπερβολή για τη χρήση που θέλω.Η χρήση θα ναι περισσοτερο στη πολη βολτες και ταξιδια μία στο τόσο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είναι υπερβολή αν σου αρέσει περισσότερο η ΑΝΤΒΕ και είσαι πάνω από 1.80 μ ύψος.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν πας μακρινα και συχνα ταξιδια χιλιες φορες το απλο!
πιο γρηγορο,πιο ελσφρυ και με λιγοτερο ογκο! ![]() α!και πιο φτηνο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η 1200GS δεν για την πόλη !!! ![]() Η 1200 gs είναι κυρίως για ταξιδιωτική χρήση !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ειναι καλοζυγισμενη και ευκολη στην πολη! ![]() ασε που εχει τελεια φρενα,οποτε ασφαλης σε περιπτωση που κατι η καποιος πεταχτει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θέμα συνήθειας είναι όλα και θέμα μη συνήθειας ! Ας μην υπερβάλλουμε όμως ! Είναι δυνατόν να υποστηρίζεις ένα 1200 ως μηχανή πόλης? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παρε αυτο που σου αρεσει καλυτερα στο ματι.
το adve το παιρνεις πλεον με 17600-18000,το gs πιο φτηνα ακομα,γυρω στα 16000.κανε μια καλη αναζητηση. την αυτονομια 500 χιλιομετρα δεν την ειδα προσωπικα ποτε σε adve...στα 350 παντοτε γεμιζα. και μπορεις να κινηθεις και στην πολη,δεν ειναι ζορικο,ειναι αρκετα καλοστημενο,μονο αν χρειαστεις να το σπρωξεις πισω αλλαζει το θεμα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν λέω ωραία μοτοσυκλέτα από κάθε άποψη! Αλλά αν τη χρησιμοποιεί κυρίως στην πόλη? Αξίζει ? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ το GS το γεμίσω στα 300 περίπου (και έχω ακόμα καμιά 20αριά συνήθως, ανάλογα το μέσο όρο της οδήγησης μου).
Χρησιμοποιώ και το "λαμπάκι" όσο μπορώ. Προσωπικά είμαι της γνώμης του Ντινόπουλου, αλλά δέχομαι και ότι λένε οι άλλοι. Νομίζω εξαρτάται και από το δικό σου... σχήμα. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ όμως από το τι σου αρέσει. Όσοι υποστηρίζουν ότι το 1200GS δεν είναι μηχανάκι ΚΑΙ πόλης (με την έννοια ότι μπορεί να το κάνει χωρίς θέμα, όχι ότι αυτός είναι ο σκοπός του!), τότε απλά δεν έχουν οδηγήσει 1200GS (ή όχι αρκετά). Εγώ θα γράψω ότι έχω ξαναγράψει: Μέσα στην πόλη (σπανίως πάντως είμαι κέντρο) με καθυστερούν τα παπιά και τα σκούτερ. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 00:05 |
Τί να πει κανείς... | ckk | Κόσμος | 4 | 19-04-2011 21:09 |
Τί να μας πει και ο ..... νομπελίστας! | Arkas | Ελλάδα | 6 | 29-08-2010 18:14 |
Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 07:34 |