![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας κα εγ'ω αυτό πιστεύω,ότι το Adventure ειναι υπερβολή.Χίλιες φορε΄ς το απλό και να του ρίξω μερικά καλουδια παραπάνω.Νόμίζω το απλό το 1200αρι το TRIPLE bLACK με τις ακτινωτές ζάντες ίσως θα ναι η καλύτερη επιλογή.
Ευχαριστώ και πάλι..Νεότερα, με τη αγορα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by emix; 26-05-2011 at 16:22. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μη το λες!!! Δεν ειναι μονο τα αξεσουαρ, ειναι το υψος, το βαρος, ο ογκος, η διαδρομη αναρτησεων, καμια σχεση οι δυο μηχανες και το λεω εκ πειρας!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Αυτό πήρα κι εγώ!Κοίταξε, κάποιος είπε για σωματότυπο. Έχει δίκιο. Το GS , στη χαμηλή θέση σέλας είναι για όλους. Το Adventure , όσο κινείται, όλα καλά. Αν χρειαστεί μανούβρα και σπρώξιμο, αν σου πέσει, αν βρεθείς σε κανένα ανηφόρι και πρέπει να το γυρίσεις (ακόμα και σε πόλη, δεν είναι ανάγκη να είσαι στο βουνό), τότε πρέπει να είσαι 1,80++ και ...γεροδεμένος για να το φέρεις "βόλτα".Από την άλλη , έχει όσα θα ήθελα εγώ στη δική μου μηχανή. Ζελατίνα αντάξια της τιμής του, πατάκια αναβάτη αντάξια του προσανατολισμού του (το απλό έχει πατάκια super sport), κάγκελα για βαλίτσες μεταλλικές, σχάρα της προκοπής για φόρτωμα, και φυσικά την έξτρα αυτονομία των +13 λίτρων ![]() Προσωπικά δεν το πήρα (το βρήκα στην ίδια τιμή με το δικό μου κι είχε 3000χλμ) επειδή είμαι 1,76 (κοντός δηλαδή ) και όταν μπλέξω στα δύσκολα μόνο το απλό κάνω κουμάντο...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 01:05 |
| Τί να πει κανείς... | ckk | Κόσμος | 4 | 19-04-2011 22:09 |
| Τί να μας πει και ο ..... νομπελίστας! | Arkas | Ελλάδα | 6 | 29-08-2010 19:14 |
| Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 08:34 |