![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Σωκράτη! Τι να πεις κανείς ρε φίλε! Τι δουλειά έχουν οι νέοι που διαμαρτύρονται ήσυχα με τα χουλιγκάνια των ομάδων;! Οι κυβερνήσεις είναι παντού τρομοκρατημένες και προβαίνουν σε πράξεις που δε θα έχουν άλλο αποτέλεσμα από το να ξεσπάσει η οργή του κόσμου. Αλλά κι αυτοί που εκτελούν τόσο "ευσυνείδητα" τις ασυνείδητες εντολές, δε σκέφτονται καθόλου πιά;!
![]() ![]() Ελπίζω να μην κάνουν κάτι ανάλογο τα δικά μας ΜΑΤ, διότι πλέον δεν έχουν να κάνουν με τους μπαχαλάκηδες-άλλοθι, αλλά με ανθρώπους που φθάνουν στα όριά τους. Θα γίνει της ######## αν σηκώσουν τα γκλομπ σε φιλήσυχους διαμαρτυρόμενους. Ούτε τα σαπροκάναλα, ούτε οι "νοικοκυραίοι" θα τους δικαιολογήσουν! |
|
|||
|
|||
![]()
Οι οδηγιες παντου ειναι οι ιδιες ολα εχουν τον σκοπο τους....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γουρουνια!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
.,.,,.πάντα πάντως υπάρχει μια δικαιολογία για το κοπάνημα.,.,.,
![]() ![]() ![]() .,.,εγώ απορώ τι έχουν στο εγκέφαλο αυτοί οι άνθρωποι.,.,., τη πλύση εγκεφάλου έχουν φάει και βαράνε παιδιά.,., |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για δώσε την απάντηση μόνος σου! Το μηδέν πριν οριστεί δεν υπήρχε.... |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειναι παιδια ειναι επικυνδυνοι αναρχικοι
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχίσαμεεεεεεε ............... (πάλι τα ίδια με τον gsmaniac) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 74 | 27-08-2010 21:29 |
Τα μάτια στον ουρανό! - Που θα είναι ορατή η βροχή των Περσείδων | gsmaniac | Περιβάλλον | 13 | 12-08-2010 13:10 |
Tα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! | Carduelis | Επικαιρότητα | 13 | 05-07-2010 16:40 |
Τα γουρούνια!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 5 | 12-02-2009 19:23 |
Τα ζώα πήγαν κομμωτήριο, μα τι μαλλιά είναι αυτά;! | p.l. | Χιούμορ | 12 | 10-02-2009 21:34 |