![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
+
Πάντα με την άδεια της αφού βέβαια έχει πάρει οδηγίες από την ακατανόμαστη. ![]() ![]() ![]() .
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοπουλητη φιλε
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοπουλητο,χθες που το διαβαζα δεν φανταζομουν το σημερα ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Την πρώτη φορά που το έπαθα έμεινα 15 μέρες στο κρεββάτι γιατί δεν έδωσα την δέουσα σημασία.Τώρα με την πρώτη ενόχληση 'κάθομαι' ήσυχα και γλυτώνω τα χειρότερα. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλε εχω εχω κανει 2 ενγχειρησεις στην μεση η μονη λυση ειναι κολυμβητηριο και οταν σε πιανουν οι ενοχλησεις voltaren και ηλεκτρικη θερμοφορα και ξαπλα. Εγω εκανα 4 χρονια να καβαλησω μετα την 2η ενγχειρηση. Μετα με το κολυμβητηριο τα τελευταια 3 χρονια δεν εχω ξεμεινει καποιες ενοχλησεις εδω και εκει τις εχω βεβαια οταν κουραζομαι πολυ. Επισης πηρα το gs με την ηλεκτρονικη αναρτηση ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ ΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ. Καλοπουλητη ευχομαι και περαστικα σου
ps επισης βοηθαει και το περπατημα αλλα οχι οπως το κλυμβητηριο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ετσι και αλλιώς δεν βλέπω να πουλιέται τέτοιες εποχές οπότε θα εφαρμόσω τα μέτρα που γράφεις και θα την καβαλάω κόντρα στη θέληση της ακατανόμαστης
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι αληθεια οτι οι ορθοπεδικες ζωνες οταν τις φορας συνεχεια σου χαλαρωνουν την μεση. Εγω αναφερομαι σε προστατευτικη ζωνη μεσης μηχανης 3ων σπονδυλων, την οποια θα φορας μονο οταν καβαλας την μηχανη και μεγαλη προσοχη σε βαρη και πως τα σηκωνεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok thanks
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ | teacher | Φωτογραφία | 22 | 19-05-2011 23:57 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ | Benjamako | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 12 | 04-06-2010 15:35 |
| Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ | Gazi | Ανέκδοτα | 10 | 19-07-2009 06:25 |