![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Τί ώρα έφτασαν οι "βόρειοι" ???
|
|||
|
|||
|
Μαγκες να περασετε τελεια χαιρετισματα σε ολους οσους ξερω,και σε αυτους που δε μπορεσα να γνωρισω
|
|
|
|||
|
|||
|
Την ωρα που είχε πει ο CPS... 23:00
|
|
|
|||
|
|||
|
Ποιοί Βόρειοι έφτασαν 23:00? Από όσο γνωρίζω οι μισοί Βόρειοι έφτασαν το μεσημέρι στις 13:00 της 27/5 και εμείς το απόγευμα στις 19:00 της 27/5 για ποιούς μιλάς? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για τους Αθηναίους μέσω Βορρά...
![]() Εμείς είμασταν οι Αθηναίοι μέσω Νότου... ![]() Last edited by CPretenteriS; 30-05-2011 at 11:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Α δεν θα με μπερδεύεις εμένα με τα σημεία του χάρτη κόντεψα να πάθω μόλις είδα το 23:00
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυσκολη αποστολη να ικανοποιησεις τοσα ατομα σε μια εκδρομη.Ο στοχος ομως επετευχθη με την υπομονη και την οργανωση των διοργανωτων.Τους ευχαριστουμε θερμα οπως βεβαια και το forum που φιλοξενησε την εκδρομη αυτη.Καναμε περιπου 1100 km εκ των οποιων τα 200 ηταν ακρως απολαυστκα.Γνωρισαμε και νεους φιλους,αλλα γνωρισαμε και περισσοτερο τους παλιους.Στεναχωρηθηκαμε για την ατυχια του νοτη [lepanto] αλλα ο ιδιος δεν πτοηθηκε και συνεχισε το ταξιδι του με σκοπο να περασει ομορφα.Δεν ηρθαμε στο μουζακι να ανταμωσουμε και με το φιλαρακι μας τον Argi,γιατι επρεπε να παμε στα Γιαννενα για μια υποχρεωση και να γυρισουμε νωριτερα στην βαση μας.Aργυρακο σου χρωσταμε μια επισκεψη.
![]() Μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν και παλι μπραβο στους διοργανωτες.Με το καλο η επομενη.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλα τα παιδιά που έτρεξαν για αυτήν την εκδρομή που ξεκίνησε για μιά παρέα 5-6 μηχανών και κατέληξε σε παρέλαση, και που να μην έδινε βροχές....
![]() Μπράβο λοιπόν στον Θοδωρή, στον Πασχάλη, στον Argi και στον Ναπολέων για το τριήμερο που μας πρόσφεραν... ![]() Eγώ πάντως με αυτές με τις μεγάλες σε συμμετοχή εκδρομές έχω ένα προβληματάκι, δεν προλαβαίνω να δω όλους τους φίλους από κοντά. .Περισσότερα σχόλια με τις φωτογραφίες αλλά είναι καμιά 800αριά και θέλει χρόνο για να φιλτραριστούν...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||