![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συνέχεια λοιπόν με ένα πέρασμα απ΄τις Βρυξέλλες που είχαν πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και έτσι δεν έκατσα σχεδόν καθόλου.
Πάντως και σαν μέρος δεν λένε και πολλά. ![]() Φεύγοντας λοιπόν απ΄το Βέλγιο και πηγαίνοντας προς Γερμανία συνάντησα μια ταμπέλα α΄πο μια διάσημη πίστα της Ευρώπης που βέβαια δεν έχασα την ευκαιρία να πάω μιας και ήταν κοντά στην autobahn. ![]() Έφτασα λοιπόν στην Γερμανία ![]() και εγκαταστάθηκα στο ξενοδοχείο μου στο Leverkusen απέναντι μάλιστα απ΄το εργοστάσιο της BAYER. ![]() ![]() Μια μικρή άποψη απ΄την πόλη του Leverkusen. ![]() ![]() ![]() και εδώ ο γνωστός σταθμός του Leverkusen που αναφέρει και ο Νταλάρας. ![]() ![]() Εδω λοιπόν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά τα ελληνόπαιδα μας που ζούν και εργάζονται στην Γερμανία. ![]() Ο Κώστας Sieche και o Γιάννης Παναγιωτίδης όπως αργότερα που ήρθε και ο Τάκης Takoboy ήταν μεγάλη μου χαρά που γνώρισα απο κοντά αυτά τα παιδιά. Η επόμενη ημέρα με βρίσκει να περνάω απ΄την καταπληκτική Κολωνία που βέβαια δεν την ευχαριστήθηκα διότι είχε μεγάλο μποτιλιάρισμα και δεν είχα πολύ χρόνο ![]() Η συνέχεια είχε Nuerburgring και βέβαια το πέρασμα απο μερικά εκπληκτικά χωριά μέχρι να φτάσω. ![]() απο καταπληκτικούς επαρχιακούς δρόμους ![]() ![]() και έτσι έφτασα στο ![]() και βέβαια στο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Βέβαια έπρεπε να φύγω μιας και η Βασιλεία της Ελβετίας με περίμενε και έτσι μετά απο αρκετή ώρα έφτασα στο ξενοδοχείο μου στην Βασιλεία ![]() Μια άποψη της Βασιλείας. ![]() ![]() ![]() ![]() Την επόμενη μέρα έκανα στάση στη Ζυρίχη ![]() ![]() ![]() Επόμενη στάση στη Λουκέρνη ![]() ![]() ![]() Και απο εκεί μέσω Βέρνης και Λωζάνης ![]() ![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
4000 ΧΛΜ 7 ΧΩΡΕΣ 11 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ | FZMAN | Ταξίδια στο εξωτερικό | 21 | 27-09-2012 22:59 |
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ | dim orestiada | Info ταξιδιών εξωτερικού | 2 | 22-01-2011 23:11 |
ΤΗΝ ΠΗΡΑ | basilis76 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 31 | 23-12-2010 10:14 |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | dimisp | Πλοήγηση - Hardware και Software | 30 | 09-08-2010 10:48 |
ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΗ ΜΟΤΟ | gsmaniac | Ταξίδια στο εξωτερικό | 14 | 10-07-2009 14:38 |