![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Συμβαίνει σε r1150gs κολλητού. Εδω και καιρό το μηχανάκι ήταν κάπως "βαρύ" στις αντιδράσεις του. Το πήγε λοιπόν ο κολλητός στα παιδιά (Παρασκευάς & Βασίλης) και του είπαν ότι έχει πρόβλημα η "Κεντρική Μονάδα" και ότι θέλει αντικατάσταση... Τι εννοούμε με αυτό, ξέρει κανείς? Είναι ο εγκέφαλος? Αρχικά ρωτάω για να μάθω περί αυτού και κατά δεύτερον για να ψάξω καλύτερα για μεταχειρισμένο ανταλλακτικό... Σας ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
μου ακούγεται πολύ πολύ γενικόλογη πρόβλεψη....
η λέξη "βαρύ" σε τί αναφέρεται ? μόνο η σύνδεση της κεντρικής φύσσας στο BMW υπολογιστή θα δείξει βλάβη στη κεντρική μονάδα.....Αν δεν θέλει ο φιλαράκος να επενδύσει στα συνεργεία της μαμάς, να πάει μόνο για το check στον υπολογιστή.... "Βαρύ" στις αντιδράσεις του για μένα ακούγεται ως πρόβλημα στα περιφερειακά (μπουζί, φίλτρο αέρος, ρύθμιση βαλβιδων).... Δεν νομίζω ότι μπορεί να δυσλειτουργεί η κεντρική μονάδα και αυτό μόνον το οργανάκι της BMW μπορεί να το δείξει... |
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασατε να δειτε χρονισμο αναφλεξης (ματια) στον καθρεπτη της μοτοσυκλετας πισω απο τον ιμαντα δυναμου.Αυτο το ανταλακτικο ρυθμιζει και καθοριζει που και ποτε να δωσει σπινθηρα και σε ποιες μοιρες τα μπουζι.Υπαρχει και 1 κρυφο μυστικο .1 ρελε στο ασφαλειοκιβωτιο της μοτοσυκλετας το οποιο καθοριζει ποσο καυσιμο θα (ριξει) το injection στους κυλινδρους.Δεν το εχουν ολες μοτο αυτο............αλλα εχει τυχει να χαλαει και αυτο...........ζημια που σε τρελαινει...................τωρα για motronic πλακετα injection συνηθως δουλευει η δεν δουλευει.............πιο πιθανο τα παραπανω...........αν και συνηθως τα πιο απλα συμβαινουν .......οπως πατημενη η μη σωστα ρυθμισμενες βαλβιδες...........δειτε τα παραπανω και ξαναμιλαμε.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πιστεύω και εγώ ότι είναι η πιο σωστή κίνηση .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και δευτερον ειναι αναλογα το προβλημα που εχει το μοτο. Οπως μαλλον γνωριζεται οτι ο εγκεφαλος παιρνει πληροφοριες απο τους sensors και αναλογα κανει αυτο που πρεπει να κανει.Αν ομως δεν μπορει να τα επεξεργαστει τι γινετε μετα? Θελει αλλαγη.Καλο θα ειναι να ξερουμε καποια πραγματα πριν απανταμε γιατι μπορει να δημιουργηθουν σκεψεις κακες για ανθρωπους πολυ εντιμους και σωστους και με αρκετη γνωση και πειρα στο αντικειμενο.Χωρις να θελω να προσβαλω κανενα με τα λεγομενα μου!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΒΑΣΗ F800GS | tsoapo | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 01-06-2011 18:17 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΒΣ 3ης Γενιάς | GSMAN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 20-01-2011 11:04 |
R1150GS | John1150 | Καλώς ήλθατε | 12 | 06-04-2010 06:18 |
ABS R1150GS | kostasvar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 14-08-2009 09:25 |
ΒΕΛΤΙΩΣΗ R1150GS | RedSpider | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 21-02-2009 06:25 |