![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Μαζευτήκαμε κι εμείς, ευχαριστούμε όλη την παρέα, παιδιά είστε απίθανοι, ΤΑξιδιώτες ΠΑντός ΚΑιρού και ΤΑ.ΠΑ.ΔΡ.(ΔΡόμου).
Αρχηγέ-Θοδωρή, τα λόγια δεν φτάνουν για να ευχαριστήσουμε που μας ξεσήκωσες και μας ξεκουβάλησες 500 χιλιόμετρα μακρυά από τα βάσανά μας και μας χάρισες ένα αξέχαστο τριήμερο. Υπαρχηγέ-Πασχάλη, η διαδρομή του Σαββάτου 350 χιλιομέτρων μας γέμισε με εκπληκτικές εικόνες μέσα στην καρδιά του βουνού, άψογος και ακούραστος. Η παρέα εκπληκτική, είχαμε δεν είχαμε μαζευτήκαμε από όλες τις μεριές της χώρας μας, Αθηναίοι, Θεσσαλλλονικείς, Χαλκιδικιώτες, Βολιώτες, Πατρινοί, Κρητικοί (Ευτύχη είσαι πολύ large σε όλα), Γιαννιώτες μας έκαναν την τιμή να ταξιδέψουν 2-3 ώρες για να μας δούν έστω και για λίγο (Ναπολέων και Κώστας -tsompanis), για να γνωριστούμε και γελάσουμε με την ψυχή μας. Αργύρη και Φωτεινή να είστε καλά, το τραπέζι στρωμένο και έτοιμο για τους πεινασμένους ταξιδιώτες. Να είστε όλοι καλά και να ξανασυναντηθούμε σύντομα. ![]() ![]() ![]()
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Η Τριλογια του φιλου Teo71 ολοκληρωθηκε με θριαμβευτικο τροπο.Η συμμετοχη και η καλοπεραση τοσων ανθρωπων αποτελει ενα αθλο που δυσκολα θα επαναληφθει.Για αυτο θα ηθελα και εγω να απευθυνω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ανθρωπο που σκεφτηκε,οργανωσε και υλοποιησε με υποδειγματικο τροπο ολα αυτα
Θοδωρη μια θεση στην ταξιδιαρικη καρδια μας δικαιωματικα σου ανηκει
|
|
#3
|
|||
|
|||
|
Ηρθα και εγώ !!!
Το ότι περάσαμε υπέροχα όσοι ήμασταν εκεί το ξέρουμε !!! Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον φίλο Θοδωρή που οργάνωσε με επιτυχία αυτή την εκδρομή με τόσο πολύ κόσμο !!! Τον φίλο και μάχιμο Πασχάλη για τις πανέμορφες διαδρομές από ασφαλτο και χώμα του Σαββάτου και τις Κυριακής και τον Αργυράκο για το υπέροχο και πλούσιο τραπέζι της ίδιας μέρας !!! Να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το GS FORUM και στους ιδιοκτήτες !!! Κάνει δυνατές φιλίες για μιά ζωή !!!
|
![]() |
|
|