![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
έλα μωρέ οι τσολιάδες είναι βύσματα Αθηναίοι
![]() (να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
H αποψη μου είναι:
1.να πάρεις αυτό το οποίο θα σε κάνει να κοιμάσαι γελαστός το βράδυ και το πρωι δεν θα βλέπεις την ώρα να το καβαλήσεις.. 2.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πατάς το έδαφος όταν την καβαλάς.. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά πηγα και τα ειδα και τα δύο απο κοντα και το απλό και το Adv. και τα καβάλησα.Περιττό να σας πω πως το Adventure το ερωτεύτηκα με την πρώτη!!!
Όντως ψιλό δεν πατουσα καλά κάτω,ελαχιστα βεβαια ήθεκλα για να πατησω γερα,αλλα μου δειχνε καλοζυγισμένη η μοτοσυκλέτα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάρε μια Ηonda φίλε. Οικονομία και αξιοπιστία. ...................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δές το απο την άλη πλευρά. Ανεβάζεις τον έρωτα της ζωής σου στο αξιόπιστο και κάνεις τη βόλτα σου. Πέρα απο το αστείο γνώμη μου είναι να πάρεις ότι σου αρέσει. Κλείνεις τα αυτιά σε όλους μας και κάνεις αυτό που γουστάρεις. Καλό σου απόγευμα................. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οικονομία όχι, ειδικά στη βενζίνη, τα Χόντα παραδοσιακά καίνε το περισσότερο καύσιμο. για τα υπόλοιπα συμφωνώ: άμα δεν θες να την πέφτουν στην όμορφη γκόμενα σου και ζηλεύεις, παντρεύεσαι ένα μπάζο και είσαι ήσυχος
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 01:05 |
| Τί να πει κανείς... | ckk | Κόσμος | 4 | 19-04-2011 22:09 |
| Τί να μας πει και ο ..... νομπελίστας! | Arkas | Ελλάδα | 6 | 29-08-2010 19:14 |
| Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 08:34 |