![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού διαπίστωσα ότι μέσα στο thread (σελ. 5) υπήρχε και ένα άχρηστο post που μίλαγε για την BMW κάποιου στο εξωτερικό (και?) και μια γνώμη που πάλι δεν είχαμε ζητήσει (και φυσικά γύρισε στην πλάκα το θέμα άρα ούτε γάτα ούτε ζημιά, απλά "ρίξαμε τη φόλα μας"), ενώ έπεσα και σε μια απάντηση του taxidioti ΠΡΙΝ τη ζημιά που έλεγε ότι είναι στο 4ο GS (???) χωρίς πρόβλημα...
...να ξαναπαντήσω σε αυτό το thread για το τι έγινε μέσα στα δυο χρόνια μετά την πρώτη μου απάντηση (που παραθέτω από κάτω): - το λαμπάκι πορείας έχει ξανακαεί μια φορά [το θεωρώ αναλώσιμο] - η μπαταρία αλλάχτηκε τελικά (ΑΦΟΥ έμεινε στο γκαράζ μου μια και αγνόησα προειδοποιήσεις μηνών) [τη θεωρώ αναλώσιμο] - έχω συμπληρώσει λάδι άλλη μια φορά (σύνολο 2) [αναλώσιμο] - αλλαγή το πλαστικού δαχτυλιδιού στην πίσω ρόδα μια και είδα ίχνη λαδιού (ίχνη = 1-2 σταγόνες "απλωμένες" πάνω στην σκόνη) - μετά το από πάνω έχω αλλάξει λάδι με το ζόρι στον άξονα (για να μου φύγει η κάψα), δεν είχαν τίποτα (τα είδα) - επίσης στα ~5 χρόνια πρέπει να μου έχει σβήσει 5-6 φορές (που δεν το επανέλαβε ποτέ στην ίδια βόλτα) κρύο πάντα ...όχι δεν ασχολήθηκα με το γιατί, το θεωρώ ΑΝΑΞΙΟ ασχολίας... η μια φορά μάλιστα ήταν μόλις την πήρα (ΜΟΛΙΣ όμως... το τετράγωνο έκανα) από το σέρβις των 40000 ![]() γενικά δεν νομίζω να έγινε κάτι που δεν δικαιολογείται από φυσιολογική φθορά και χρήση ...δεν τώρα... - ΔΕΝ έχω αλλάξει ball joint - ΔΕΝ έχω αλλάξει ταχυσυνδέσμους - ΔΕΝ έχω αλλάξει το αισθητηράκι που βρέχεται και χαλάει (σε κάποιους) κάτω από το αριστερό πλαστικό... η μηχανή έχει φάει πολύ χοντρές βροχές (είμαι μηχανάκιας όλου του έτους) αλλά πρέπει να έχει πλυθεί λιγότερο από 15 φορές στα ~5 χρόνια της - ΔΕΝ έχω αλλάξει 5 μπαταρίες - ΔΕΝ έτρεξα ποτέ σε ανάκληση, έγιναν όλες όταν ήταν να γίνει σέρβις - ο μετρητής βενζίνης ΔΕΝ μου λέει ψέματα (στα όρια του λογικού) ...όποιος σκαλίζει τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Απόσπασμα:
|
|
|