![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1-Riko46 2-adventure 3- ?????? . |
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως δεν θα μπορεσω να ακολουθησω λογω "αλειμενων" υποχρεωσεων
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα έρθω αν ο καιρός είναι καλός. Η μηχανή μου είναι μόνο για δρόμο και θα με κουράσει αν έχει λάσπες και χιόνια (triumph street triple)
Last edited by dimitris; 09-01-2009 at 14:29. Λόγος: Αλλαγή Greeklish σε Ελληνικά! |
|
|||
|
|||
![]()
1-Riko46
2-adventure 3-droggitiszak 4-??? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
5 - ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ - ΔΙΠΛΟΣ
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ εξακολουθώ να είμαι μέσα αν ο καιρός μας πάει καλά, αν και έχω ένα προβληματάκι με τα φώτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα σε φωτίσουμε εμείς αγαπητέ .
![]() ![]() ![]() . |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by skippybi; 09-01-2009 at 20:52. |
|
|||
|
|||
![]() ΒΥΤΙΝΑ 11 Ιανουαρίου 2009 ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ Παρακαλούνται οι συμφορουμίτες - που είναι σίγουροι - να δηλώσουν συμμετοχή, εκτός απροόπτου (καιρός) για να διαμορφωθεί ανάλογα το πρόγραμμα ! 1-riko46-----------------MONOΣ---------(ΑΘΗΝΑ) 2-adventure----------??????---------(ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 3-Timos zante---------??????---------(ΖΑΚΥΝΘΟΣ) 4-ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ -------ΔΙΠΛΟΣ----------(ΑΘΗΝΑ) 5-skippybi--------------??????---------(ΠΑΤΡΑ) 6-droggitisza----------??????----------(ΖΑΚΥΝΘΟΣ) Last edited by riko46; 09-01-2009 at 21:14. |
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 01:51 |