![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδο, Ταξιδιώτη!!!!!!! Μην ακούς ''κακιούλες''. Πήρες απο τα καλύτερα μηχανάκια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, θα ξαναβρείς τον ύπνο σου και την ψυχική σου ηρεμία!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
να τα μας
θα αρχίσει και παροικία tenere τώρα; |
|
|
|||
|
|||
|
Κάτι μου θυμίζει, με κάτι μοιάζει...
Last edited by moby_gr; 02-06-2011 at 13:17. |
|
|
|||
|
|||
|
καλυτερα απο τα varadero......το ειχαμε εξαντλησει το θεμα
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι αλλά το tenere τουλάχιστον θα το βρίσκεις σε μέρη που δεν βρίσκεις το άλλο
![]() αυτό που έχω να πω είναι ότι οι κάτοχοι tenere 1200 μου "φέρνουν" σε κατόχους που ξέρουν τι πήραν και γιατί - ΑΝΤΙΘΕΤΑ δηλαδή από τους άλλους που αναφέρεις (χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και για τις δυο περιπτώσεις) και αυτό από μόνο του μετράει θετικά μέσα μου |
|
|
|||
|
|||
|
πόσο δίκιο έχεις ......
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ δεν θα ειρωνευόμουνα ένα συνάδελφο μοτοσικλετιστή για την επιλογή του. Όλοι καβαλάμε 2 ρόδες και έχουμε κοινή αγάπη. Τα ![]() ![]() δείχνουν κάποιον που δεν σέβεται τις επιλογές του συναδέλφου/συνοδοιπόρου![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λυπάμαι που την χαρά που μοιράστηκε μαζί μας ο φίλος, κάποιοι θέλουν με τις ειρωνείες τους να του την μετατρέψουν σε θλίψη ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |
| Η Ρόμα αντίπαλος του Παναθηναϊκού!!!!! | riko46 | Αθλητισμός | 4 | 19-12-2009 21:40 |
| Tenere 1200 !!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 22-10-2009 12:41 |
| Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |