![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν ηταν χουντα ο αυριανισμος επι ΑΓΠ ? οταν αν δεν ειχες την αυριανη και ειχες καθημερινη εφημεριδα μαζι σου η διωξη σε ηταν δεδομενη ? Δεν ηταν χουντα το οτι αν δεν ησουν μερος του συστηματος και πρασινοφρουρος δεν μπορουσε κανενας αγροτης να παρει επιδοτησεις και μεσογειακα προγραμματα? Δεν ηταν χουντα το οτι αν ησουν δεξιος δεν ειχες προσβαση στο δημοσιο? με καμια παναγια Δεν ηταν χουντα του οτι αν δεν ησουν πρασινοφρουρος με καρτα δεν ειχες μεταθεσης σε ακτινα 1000 χμλ απο το σπιτι σου? Δεν ηταν χουντα το οτι αν δεν ησουν ΠΑΣΟΚ δεν επαιρνες αποζημειωσεις απο φ. καταστροφες? Χουντα δεν ηταν η κυβερνηση σημιτη ??? απο τις ποιο στιγνες Για να εποιανες δουλεια στην εγνατια οδο επρεπε να ισουν παιδι βουλευτη., Μηπως δεν ητνα χουντα το ξυλο στους συνταξιουχους? Μηπως δεν ηταν χουντα το ξυλο στους αγροτες και η καταστροφη των περιουσιων τους? Μηπως δεν ηταν χουντα το απέραντο κομματικο κρατος του ΠΑΣΟΚ απο το 81 ??? Θελεις να σε πω και αλλα? ??????? χιλαιδες παραδειγματα....... Απόσπασμα:
Θα σε απαντησω σε ολα τα παραπανω επιδη σε συμπαθω και δεν σε θελω στο σκοταδι.... Οσο αφορα τους μισθους του δημοσιου, καλα με δουλευεις? με ποιο δικαιωμα ερχετε ενας γυναικολογος και ανεβαζει επι 100% τους μισθους? οι μισθοι πανε με βαση το ΑΕΠ, ειχε ο γυναικολογος καμια αυξηση τους ΑΕΠ επι 81 με 84 ?? καμια..... και τελιακα αποδειχτικε οτι αυτα που ελεγε για αυξηση εξαγωγων κτλ ηταν μπουρδες... με θυμιζει τον χρυσοχοϊδη, που βγηκε και ειπε οτι ειχαμε 40 % αυξηση εξωγωγων... και οταν τον ρωτησαν και στριμωγτηκε ειπε οτι ειναι με βαση τον τελευταιο μηνα... δηλαδι παπαριες..... Οταν ημουν πορτογαλια, εκει υπηρχε το ιδιο ΑΕΠ με μας και οι μισθοι ηταν 50% ποιο κατω, με αποτελεσμα τα προϊοντα να ειχαν φθηνες τιμες, ο ΑΕΠ απλα ανεβασε τους μισθους για να κανει το κομματικο του κρατος και διαλυσε τα ταμεια, κατασπαταληση και δανεισμος στα ντουνια του.... με αποτελεσμα να αποκτήσουν χρημμα μια μεριδα πλυθησμου και να ανεβασει την οικ δυναμη, με αποτελεσμα να αυξηθουν οι τιμες προϊοντων και να μην εχουν προσβαση ολοι οι αλλοι..... με λιγα λογια ... παπαριες εκανε εκει...γυναικολογικα οσο αφορα τα ελληματα και τα χρεη μαλλον μπερδευεσαι, το 89 η κυβερνηση ΑΓΠ αγησε 40 δις ευρω χρεει ... φανερα... διοτι κατω απο το τραπεζι αφησε αλλα 40.... το ειπε δημοσια ο Μητσοτος, οτι κανανε αλχημιες... ετσι οταν το επισιμο κρατος επι μητσο εγραψε και αυτο το χρεως στα βιβλια του απλα διπλασιαστικε το χρεος. ελληματα και ολοι οι δεικτες ηταν απλα πλασματικοι... το ιδιο εγινε με σημιτη, τα γνωστα SWAP, οταν ο αλογοσκουφης ειπε τα γνωστα που πηγαν τα λεφτα επι /7 και 09 το ειπε ξεκαθαρα, Από τα 125 δισεκατομμύρια που δανείστηκε η Νέα Δημοκρατία στα χρόνια της διακυβέρνησής της, 2004-2009: – τα 45 δισεκατομμύρια αφορούν «αναχρηματοδότηση» του παλαιότερου χρέους. Δηλαδή έληγαν κάποια προηγούμενα δάνεια και δανείστηκε η Ελλάδα να τα εξοφλήσει. Δεν ήταν καινούργιο χρέος. Ήταν παλαιό χρέος που αναχρηματοδοτήθηκε… – «Καινούργιο χρέος» ήταν τα υπόλοιπα 80 δισεκατομμύρια ευρώ. Κι απ’ αυτά: – το 62,5% (50 δισ. στα 80) πήγαν για τόκους προηγουμένων ετών. Δηλαδή για να εξυπηρετηθεί παλαιότερο χρέος, που το βρήκε η Νέα Δημοκρατία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις (του ΠΑΣΟΚ). – το 12,5% (10 δισ. στα 80) πήγε για πληρωμές εξοπλιστικών προγραμμάτων, που επίσης είχαν παραγγείλει προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. – το 8,95% (7,2 δισ. περίπου στα 80) πήγε για πληρωμές Κοινωνικής Ασφάλισης – στα Ταμεία της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του ΙΚΑ – που επίσης είχαν υπογράψει οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. – και το 3,3% (2,6 δισ. περίπου στα 80) για χρέη νοσοκομείων που άφησε το ΠΑΣΟΚ και τα πλήρωσαν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας! – τέλος ένα ακόμα 4% (3,2 δισ. περίπου στα 80) πήγε για «λοιπές χρεώσεις» που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ… ΕΤΣΙ καταλαβαινεις οτι το χρεος ειναι καθαρα θεμα ΠΑΣΟΚ και των ειδικων γυναικολογων του... επιτα θα σε πω για τον Μικη, ετυχε να εχω αρκετους που περασαν απο μακρονησο, που βασανιστηκαν κτλ, εντελως τυχαια ολοι μα ολοι ειναι με τη χουντα.... θα με πεις οτι λεω μπουρδες, το σπιτι μας ειναι ανοικτο να τα δεις μονος σου. Ο λογος? ψαξε λιγο να δεις το τη εγινε με τη ληξη του εμφυλιου και θα δεις γιατι η χουντα τους κηνηγησε, επειτα ο Μικης (που τον γνωρισα προσωπικα) ειναι μορφη, ειναι ενας ανθρωπος που πιστευει καπου, και αν δεν του βγει δεν το εχει σε τιποτα να το καταδικασει, γιαυτο ειναι μεγαλος και αρχοντας, δεχετε τα λαθει του, δεν προσπαθει να μας πει οτι ο ΑΓΠ ητνα μεγαλος, διοτι αποδειχτηκε οτι ηταν για τον Φουτσο. βλεπω αρκετους στο χωριο μου που λενε για τον ΑΓΠ, ηταν λειε μεγαλος, αντε τωρα πληρωστε την μεγαλοσυνη του, ο Μικης δεν ειναι ετσι, οταν ειδε οτι το ΚΚΕ ειανι για τον πεο απλα το εστειλε στο διαολο, οταν ειδε οτι ο ΑΓΠ διαλουσε την ελλαδα, απλα συμαχισε για να τον στειλει στο διαολο.... κατηγορισε οποιον υποστηριζε και δεν εκανε αυα που λεγε, ετσι μην ξεχνας οτι ηταν με τον ανδρεα το 81,.,...... και μετα οταν ειδε τις μποουρδες του ... τον εστειλε στο διαολο οτι επρεπε να κανουν οι ελληνες το 81 ... 89...93...96...2000.... 2004....2007...2009..... κτλ αλλα ακομη υπαρχουν κολλημενοι με ΑΓΠ ---> Ο Μ****** Μητσο----> ο προδοτης (βλεπε ΒΠΠ) ΚΚ senior ----> o ανανδρος ΚΚ Junior -----< ο Μικρος Σημιτης ----> αυτος αι αν ηταν προδοτης... ΓΑΠ ----> αυτος απλα παραδιδει...... καλος αμερικανος πολιτης ΟΣΟ και αν δεν αρεσει σε μερικους, η ΧΟΥΝΤΑ των συνταγματαρχων ηταν μια φωτεινη σελιδα στην ιστορια μας, πηγαν οι ανθρωποι να μας φτιαξουν κρατος και εμεις τρωγαμε το παραμυθι των γυναικολογων απο τη σουηδια... με τα χιλιαδες μπασταρδα .... και των αλλων τσοχατζοπουλων που ακομη θυμαμε να μοιραζει κουπωνια στη γερμανια και μετα να τα παιζει στα χαρτια στο τραπεζι με τον θειο μου.... η χουντικοι πεθαναν φτωχοι, χωρις περιουσια, χωρις χλιδη, δεν εκλεψαν τιποτα, ισα ισα εκαναν πλουτη για το κρατος. ο μεγιστος χουντικος ο ΜΕΤΑΞΑΣ, μεγαλος , ηγετης, και ανθρωπος.... εκανε οσα δεν εκανε ο αριστερος απαπαναστασιου... οσο για τους νεκρους κου#####στες.... εχω αρκετους ζωντανους διπλα μου τωρα που γραφω αυτες τις σειρες. αν ερθεις εδω, θα σε πουνε το ποοσ παραμυθη εφαγαν, το ποσα παιδια τους σφαγιαστικαν στα βουνα του γραμμου, και το τη τραβηξαν.... για να διαλυσουν το κρατος τα λαμογια του πασοκ.... ολες οι κυβερνησεις ηταν χουντικες, απλα η χουντα μας αφησε και λεφτα και δουλειες....... ΥΓ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ. το 85 ο πατερας μου ιδρυτικο στελεχως του πασοκ κανει αιτηση για εγγειοβελτικα εργα, παιρνει αυτος και ενας αχυρανθρωπος με σκοπο να δωσει τα χρηματα σε βουλευτη ημαθιας, ο πατερας μου αποχωρει απο το πασοκ διοτι βλεπει το πως τρωνε τα λεφτα. δεν ξανα ασχοληθικε με την ελλαδα. το 87 ο θειος μου, παλιος συμπαιχτης του τσοχατσοπουλου στο τραπεζι με τα κοκκαλα, παιρνει επιδοτηση 20 εκ δρχ για να φτιαξει εργο που ποτε δεν αρχισε το 89 φιλος καταθετει το ποσο των 100 000 000 δρχ σε λογαριασμο υπουργου του πασοκ για διευκοληνση με τους δασμους Το 90 πληρωνω τα λεφτα για τις αυξησεις μητσου... εμενα με ρωτησε κανεις αν εχω? η αν ειναι συνταγματικο? το 92 χάνω 12 000 000 απο την απατη με τα καλαμποκια το 93 χανω 6 000 000 απο την απατη με τους δασμους... το 94 χανουμε ολη η βορεια ελλαδα δις απο τη ####### του ΑΓΠ με τα σκοπια, τεραστια οικ. καταστροφη το 96 ο σημιτης κανει τη ΚΑΠ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο μπλερ και μας λεει στη βουλη οτι δεν σκοπευει να πληρωνει η εε ελληνες αγροτες διοτι ητνα λεει το 2.5% στην ευρωπη, κανενα καθαρμα δεν τον ειπε οτι στην ελλαδα ηταν 20% το 97 σταματανε τα καπνα, τεραστιο λαθος, δυαλιθηκε η επαρχια για αν ερχοντια τα καπνα απο αιγυπτο και τουρκια και αργεντινη το 97 ο τσουμακας παει στην κουκα και ξεχναει να παει στην ΚΑΠ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗς ΑΓΡΟΤΙΚΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗς το 99 ο δρυς μας κλεβει 30 000 000 δρχ σε βαμβακι, μας ειπε να τα παραδωσουμε και θα μας τα πληρωσουν και να μην τα βαλουμε σε αποθηκες για του χρονου, μας τα εφαγαν και ησυχασαμε.... το 2000 ο αδερφος μου χανει 60 000 000 δρχ στο χρηματιστιριο... καλα να παθει διοτι ο σημιτης εχασε αλλα 150 δις απο τα ταμεια του ικα και ογα κτλ το 2003 ο αδερφος της γυναικας μου, στελεχος του πασοκ, αναλαμβανει με συμβολαιο να μεταφερει λαχανικα και φρουτα παο την ισπανια για τους ολυμπιακους... οι αγροτες ειχαν βαλει εδω στην ελλαδα στρεμαμτα για να παρουν κανα φραγκο απο τους τουριστες, τελικα ολοι εφαγαν ισπανια, αλλος γαμιεται και αλλος τρωει... το 2004 μας κανει παρακρατησει φορων εξαγωγων νωπον το κρατος για να καλυψει ολυμπιαδα, τεραστια ζημια απο το κεφαλειο μας το 2007 πληρωνουμε 3 φορες επανω το αγροτικο ρευμα αδικαιολογιτα.... το 2007 τελιωνω με τα πανοτοκια, ζημια για δανειο 8 000 000 του 87, το πληρωσα 550 000 ευρω..... ο νοον νοητο το 1997 με εφαγαν 10 000 000 απο ροδακινα, δνε πληρωθηκα καθολου, ο προεδρος του εργοστασιου υποψιφιος του πασοκ, εβαλα ΣΔΟΕ ( Ο θειος μου ειναι διευθυντης) επιτροπη ανταγωνισμου κτλ.... #######... χαθηκε ο φακελος μετα απο 12 μηνες.... το 1996 επισκεπτομαι τον βουλευτη του πασοκ γιαννη στο γραφειο του να τον πω να πιεση μεγαλο γιατρο του παπανικολαου να ριξη την τιμη εγχιρισεις στον πατερα μου, ζητουσε 5 εκ δρχ, ξερεις ρε Γιωργη τη με ειπε?????? ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑ...??? σωπα ρε ######... τιποτα καθε μερα τα βρισκεις στο δρομο... η στις μιζες ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗς ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΤΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΤΛ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΑΓΠ Last edited by ltsiorak; 04-06-2011 at 09:38. |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τον πλήρωσε για να του "γκαστρώσει" την σύζυγό του αλλά ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 19 | 04-05-2011 14:09 |
Δείτε τι έφτιαξαν οι "βλάκες" οι Αυστραλοί για να διδάξουν την Ελληνική Μυθολογία | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 13 | 21-02-2011 14:15 |
Έτσι ξεπούλησαν την Ελλάδα!!! | syan | Ελλάδα | 15 | 19-12-2010 12:36 |
για να μαθαινουν οι νεοτεροι "Walter Röhrl" | Alext | Αυτοκίνητο | 5 | 26-05-2009 19:12 |
Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να μην ξεχνάμε... | riko46 | Ελλάδα | 4 | 25-03-2009 14:02 |