Απάντηση: Aπόλυση και πρόσληψη στο "τσακ-μπαμ"
Φίλε μου δεν σε ξέρω αλλα τελος καλα ολα καλα δεν ειναι μονο τυχη αλλα παιζει ρολο ο ανθρωπος και η εικονα που δινουμε στους αλλους και στην προσωπικη και στην επαγγελματικη μας ζωη-ακριβως την ιδια ιστορια περασα και γω 28/2/11 οταν μου ανακοινωσαν απο την εταιρεία (εμπορικη) στο τμημα πωλησεων και γω έχοντας 8 χρονια στην εταιρεια και δίνοντας τα μεγιστα οτι σταματαει η συνεργασια μας για λογους που ολοι πλεον πρεπει να εχουμε κατα νου (περικοπες) ασχετα αν οι περικοπες γινονται στον πρωτο οροφο και οχι στον δευτερο(κουστουμια),ημουν προετοιμασμένος για την ανακοινωση αυτή τους ευχαρίστησα για την μεχρι τωρα συνεργασια παίρνοντας την νομιμη αποζημιωση μου στο ακέραιο. έχοντας ανοιχτα τα ματια ολο αυτό το διαστημα ήδη ειχα κανονισει την επομενη εταιρεια που θα εργαζομουν οποτε το ιδιο απογευμα εκλεισα ραντεβου και πραγματι 1/3/11 μου εκαναν προσληψη στη νεα πλεον εταιρεια με ακριβως το ιδιο αντικειμενο και όπως και συ καταλαβαινεις σε ανταγωνιστη οπου εκει είναι και η μεγαλύτερη ευχαριστηση.Ολα αυτά τα γραφώ και γω για ένα απλο λογο επειδη τα πραγματα εχουν δυσκολέψει πολύ και προβλέπετε να χειροτερεψουν ακομα περισσότερο όλοι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά να μην κλείνουμε πορτες μην το βάζουμε κατω και να μην υπάρχει φόβος. Πολλές φορες καποια πραγματα γινονται για καλο.
Συγγνώμη για την πολυλογία μου αλλά ταυτίστηκα με τον φίλο και ήθελα να μοιραστώ και γω την ιστορία μου
Να είμαστε καλα και να έχουμε όρθια και ασφαλή χιλιόμετρα όλοι μας
Νίκος
|