![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είναι κακό. Αυτά θα πρέπει να επιδιώξουμε και μεις όταν διώξουμε τους δικούς μας.
Από ποια χώρα είναι δεν λέει…. Γιατί το έχουν μεταφράσει στα Ελληνικά? |
|
|
|||
|
|||
|
Όντως το ".gr" στο τέλος τί το ήθελε;
![]() Αυτοί νομίζουν πως είμαστε από άλλο πλανήτη... Και το ωραίο με τα βίντεο του χρήστη PrimeMinisterGR είναι πως έχει απενεργοποιηθεί το rating στο youtube και επίσης υπάρχουν κάποιοι που διαγράφουν τα αρνητικά σχόλια.. Δημοκρατία και ελευθερία λόγου πάν'απ'όλα...
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Τίιιιιιιι πρόσεξες ρε θηρίο ???
|
|||
|
|||
|
Ερώτηση: Σε ποια χώρα αναφέρεται το βίντεο...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε τους αστειέμπορους
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλό φαίνεται. Για να γίνει όμως πραγματικότητα απαιτεί χρόνο και θέληση σε ένα λαό που χρόνια έχει μάθει να προσφέρει μόνο και όχι να απολαμβάνει................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να υποθέσω ότι θες να διαγραφεί επειδή δε σου άρεσε η δημοσίευσή του εδώ μέσα;! Που ακριβώς προσβλήθηκε η νοημοσύνη σου; Αν το έβαζα στην επικαιρότητα θα ήταν εντάξει; Το ΠΑΣΟΚ το έφτιαξε φίλε μου, όχι εγώ, ούτε καμιά άλλη ομάδα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε σε τι χωρα ζω και δεν το ειχα καταλαβει...
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί το είχα καταλάβει εγώ ??? ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το βίντεο της ημέρας: Το ΔΝΤ βλάπτει σοβαρά την υγεία | SenseiG | Υγεία | 3 | 25-05-2011 15:30 |
| Το βίντεο της ημέρας - "Συγκρουόμενα" στο δρόμο | SenseiG | Κόσμος | 9 | 18-04-2011 14:42 |
| Οι Μ@λ@κες της χρονιάς | philipe | Αυτοκίνητο | 24 | 10-10-2010 15:29 |
| H καλύτερη διαφήμιση της χρονιάς! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 18 | 18-03-2010 10:17 |
| Παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2009 | skippybi | Αυτοκίνητο | 13 | 08-05-2009 20:24 |