![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς σας βρήκα παιδιά,
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Καλά χιλιόμετρα σε όλους και πάντα όρθιοι... (είμαι μέσα για καφεδάκι, κανονίστε το. Θα χαρώ να γνωριστούμε και από κοντά) |
|
|||
|
|||
![]()
καλώς ήρθες! κοίτα να δεις που με τον jtr και τον άλλον τον μουρλό απο χολομώντα πλευρά,θα κάνετε κόμα!
θα με κάνετε μεταγραφή? ![]() κοντά είμαι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για το μερος δεν ξερω ακομη, αλλα υποθετω εντος των συνορων ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eλα εσύ προς τα εδώ, και θα τα βρούμε ούλα..!!!
(Οταν έρθεις, φόρτωσε και κανένα σφαχτό, και άσε τα υπόλοιπα σε εμάς) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλό..!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες πρώην συνάδελφε.6 χρόνια κάτοχος άφρικα.Αξέχαστο εργαλείο.Μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να κρατήσω και αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλωσήρθες στη παρέα.είμαι και εγώ λίγο γιαπωνέζος(dominator 650 nx )για 11 χρόνια μέχρι τώρα και συνεχίζω απτόητος και με τα δύο μαζί.καλά χιλιόμετρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι πήρε το αυτί μου για καφεδάκι.
Πως θα το παραγγείλουμε είναι το θέμα..... -Ένα φραπέ, μέτριο με λίγο γάλα? - Një frape, i moderuar me pak qumësht? - А фрапе, умерено с малко мляко? σας έχω ικανούς μέχρι και..... - 阿冰沙,用少许奶适中? ![]() ![]() όποιος έχει έτοιμο διαβατήριο είναι ευπρόσδεκτος ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άι μάνα μου, μιά φραπεδιά..!!!! Καραγκουνίστικα ντιπ..!!! ![]() ![]() Τι λέτε για Πέμπτη (9/6) 7.30, είς Karditsa City LE JARDIN Περιφερειακή Οδός Καρδίτσας - Τρικάλων, Καρδίτσα (Είναι στα φανάρια, όπως μπαίνουμε Καρδίτσα, 100μ. αριστερά) ![]() ![]() Γιάννη, Βαγγέλη και λοιποί μέσα ??? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ακάθεκτος ο Γερμανός! | SenseiG | Αγώνες | 4 | 12-04-2011 19:46 |
(Γερμανός) ιδιοκτήτης ελληνικού νησιού! | gsmaniac | Ελλάδα | 8 | 05-03-2010 07:57 |