![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλορίζικη και καλά χλμ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλώς ηρθες στην μεγαλύτερη παρεα
|
|
|||
|
|||
![]() Welcome!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή
![]() Έχω ολοκληρώσει τα πρώτα 350χιλ. (max 140km/h) με τη μηχανή και σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας τις μέχρι στιγμής εμπειρίες/εντυπώσεις μου: - Κινητήρας : λίγο θορυβώδης (αναμενόμενο) αλλά δυνατός. Καλύτερη εικόνα θα έχω ότι περάσει η φάση του στρωσίματος και κάνω μικρά ταξιδάκια. - Σταθερότητα : πολύ καλή, χωρίς κουνήματα ακόμα και σε πολύ αέρα (8/10). Καταπληκτική αίσθηση ασφάλειας και ευκολίας οδήγησης σε στροφές. - Θέση οδήγησης : πολύ καλή αν και περίμενα ότι θα ήταν ακόμη πιο άνετη (8/10). - Θέση συνοδηγού : πολύ άνετη αν και η σέλα είναι λίγο ψηλά (βλ. προστασία από αέρα) (7/10). Ελπίζω ότι δεν θα κουράσει με μεγάλα ταξίδια.Υπάρχουν βέβαια πολλές λύσεις αν δεν μας καλύψει. - Προστασία οδηγού από αέρα : απαράδεκτη (3/10). Με βλέπω να πηγαίνω σφαίρα για την ERGO (Wunderlich) ή την V-Stream (Ztechnik) (Γιάννη, thanks για την κουβέντα προχθές στο μαγαζί!!!). Ίσως η χειρότερη απ’ όλες με τις οποίες έχω ταξιδέψει έως τώρα… - Προστασία συνοδηγού από αέρα : απλά, απούσα (0/10) … ελπίζω ότι με τη νέα ζελατίνα θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Προβλήματα? Το ‘γνωστό’ τρίξιμο της ζελατίνας στις 2.000/2.500 στροφές. Και στα πρώτα 150km και ένα μικρό τράνταγμα της μηχανής στις αλλαγές (2,3,4). Παρατήρησα ότι το κάνει όλο και πιο λίγο τώρα … ίσως να οφείλετε στο γεγονός ότι ακόμα μαθαίνω το συμπλέκτη της ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέος στην παρέα | Minas | Καλώς ήλθατε | 16 | 10-06-2010 15:31 |