![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με ενημέρωσαν πως για το πακέτο που με ενδιαφέρει PartnerPlusPaket, δεν μπορούν να προσθέσουν και τα παιδιά μου (δωρεάν) γιατί χρειάζονται μια διεύθυνση στην Γερμανία. Ο αριθμός λογαρισμού στον οποίο θα γίνει η κατάθεση είναι αυτός που φαίνεται στο τέλος
Τίθεται ένα μικρό ζήτημα με τις προμήθειες των τραπεζών. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να καλύψουμε οπωσδήποτε την προμήθεια της δικής μας τράπεζας. Για την δική τους δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει ούτε ποιά είναι. Στην Alpha πάντως η προμήθεια είναι 0,30Ε και δεν προσφέρει επιλογή να καλύψει και την προμήθεια του παραλήπτη. ADAC-Mitgliedsbeitrag, ADACPlusMitgliedsbeitrag: IBAN: DE19 7005 0000 0004 0558 30, BIC (SWIFT-Code): BYLADEMM ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ADAC.. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ σε ερώτηση μου ( με e-mail) πήρα την παρακάτω απάντηση.
i sindromi ston ADAC me kalipsi paneuropaiki (ADAC PLUS) kostizi 79,50€ to xrono.+ 4 € Telos egrafis. Me aformi to email sas,sas apostelno tous orous kai tis paroxes tis sindromis sta ellinika. Parola tauta , I epikinonia me ta kentrika kai tous stathmous kathe xoras ginete me germanika I agglika. I egrafi einai kati pou mas diskoleuei sixna.sinithos,epidi. Ori ton aderfon somation tis FIA den kanoun energa sindromites sto exsoteriko, ginete apeuthias stin germania.Epidi online den ginete gia katikous exoterikou,to grafio mas psaxni enallaktiki lisi. Ean iparxi sigeniko prosopo stin germania mpori ekino na sas egrapsi ston adac. Episis I pliromi ginete me emvasma sto exoteriko. Gia oti allo xriastite stin diathesis as, Ioannis Dinos ADAC Athens 210 9601266 |
|
|||
|
|||
![]()
Ουσιαστικά περιγράφει την διαδικασία που ακολούθησα και εγώ. Εδώ δεν γράφουν, δεν γίνεται από το site γίνεται μονο μέσω email και τηλεφωνικά. Πληρωμή με έμβασμα στον λογαριασμό που αναφέρω. Τα 4Ε δεν τα γνωριζα, ούτε μου τα ανάφεραν στα email που μου έστειλαν.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 10:39 |