![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγώ αυτό περίμενα !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
340 χλμ την Κυριακή της πρωτομαγιάς, από Χαλκιδική να βρeθούμε Βόλο. Μέση ωριαία ταχύτητα 130 χλμ/ω, με αρκετή βροχή στη Θεσ/κη. Δυο στάσεις (φαγητό - καφέ). Το ευχαριστήθηκα. Η θέση, πραγματικά θρόνος.
Για το δικύλινδρο 650 GS, δεν γνωρίζω, δεν απαντώ. |
|
|||
|
|||
![]()
V-STROM=TIMIO MHXANAKI..
OTI ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ.. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ 250 κκ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης προτεινόμενο, αλλά για ταξίδι. Κορυφαίο μεσαίο. Όμως για χωμάτινο μονοπάτι (ιδίως), και κίνηση εντός πόλης, έχω επιφυλάξεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοντα στο Γαυειο.....το διόρθωσα.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευω ενα μηχανακι για καθημερινη χρηση ποιο συχνα κ που και που για ποιο μακρινες αποστασεις ειναι το χτ660.Πανευκολο στην χρηση σαν ποδηλατο με 660 κυβικα ειναι.Κ κανενα "οικοπεδακι" να παρει δεν τρεχει κ τιποτα αφου το πολυ να στραβωσει κανενα τιμονι μονο.Οτι πρεπει για απειρο οδηγο,χωρις να εχει γκαζια τρελα ειναι δυνατο, εχω φιλο απ το μηδεν (ουτε παπι) πηγε σε αυτο κ σε λιγο καιρο του ειχε παρει τον αερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να γραψω και εγω που το εχω φρεσκο.....
Λοιπον ξεκινησα με scooter αλλα σε ενα χρονο ενιωθα οτι ειχα πατινι με μοτερ ή καλυτερα ενα πλυντηριο , οχι μηχανη παντως. Εύχρηστο οικονομικο , ευελικτο ,ανετο με χωρους αλλα βζζζζζζζζζζν ...φρενο....βζνννννννννν ...φρενο...βαριέσαι θανασιμα... Απο την αλλη τι να παρω , μονοκυλινδρο χμμμμμ καλο μεν αλλα οχι θα πω με καλεί η εξέλιξη και θα θελω κι αλλο , τετρακυλινδρο 250-600 street ; με το ενα θα σέρνομαι με το αλλο θα τσακιστω.. ![]() Τι #####; καταληγεις λοιπον σε δικυλινδρο τυπου on-off ... Απο εκει και περα θεωρω μονοδρομο το 650gs μιας και η οδικη συμπεριφορα του ειναι καλη , η ευχρηστια του ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ λογο βαρους και κατασκευης (ποιο καλο και απο scooter....) , η δυναμη του υπερ αρκετη , το ΑΒS must και η οικονομία του υπεροχή . Το τελευταιο αρχιζεις και το σκεφτεσαι στο 3 μηνο και πανω.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν παιδιά επειδή είμαι ακριβώς ο οδηγός που περιγράφετε... στα 30 μου αποφάσισα να πάρω μηχανή (beverly 300) kai στα 31 να πάρω μεγαλύτερη, όντας αρχάριος, πεiρα πριν 10 μέρες F650GS (twin) ... δε σας κρίβω ότι όταν την είδα είπα πως θα το ξεκινήσω αυτό το πράμα.....όταν δε ανέβηκα... νομίζω ότι μου φάνhκε πολύ ποιο εύκολο από όταν είχα παραλλάωει το Beverly!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΝΕΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΜΟΤΟ | MudRat | Χιούμορ | 14 | 25-03-2010 14:06 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΟΤΟ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 28 | 13-12-2009 19:14 |
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΤΟ Α'ΕΞΑΜΗΝΟΥ 09 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 08-07-2009 16:25 |
ΜΟΤΟ GP | psiloritis | Αγώνες | 14 | 18-05-2009 01:15 |
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ | ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΕΓΙΝΑΣ | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 18-03-2009 01:10 |