![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις επιστρέψαμε από
2ήμερη Ουρανούπολη . . Στο πήγαινε από Αρναία και επιστροφή από 2ο πόδι με στάση Βουρβουρού για μπανάκι . . Συννεφιά είχε αλλά κάναμε το μπανάκι μας . . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέψαμε ασφαλείς και αναζωογονημένοι,
είδαμε Δημήτρη και Βασίλη με Κατερίνα ![]() Δεν είδαμε την υπόλοιπη παρέα, μάλλον φταίξιμο δικό μου ![]() ![]() Νικόλα, Πασχάλη, Σάκη και όλοι εσείς που ενδιαφερθήκατε για την αφεντιά μου ![]() Σας ομολογώ όμως ότι 99% από Δευτέρα 27 μέχρι και Πέμπτη θα είμαι στη Χαλαρούπολη και υπόσχομαι στενή επαφή αλλά δεν ξέρω τι τύπου ![]() Δεν ήθελα να ξεβολέψω κανέναν γιατί σκέφτηκα ότι θα έχετε τα προγραμματα σας, κάτι είχα ακούσει ότι θα πάτε στα χωριά σας και λοιπά! Όμως σας αναπλήρωσε επάξια ο Δημητρός 1974 και ο Βασίλης με την Κατερίνα που ακόμα εκεί πάνω στο Χολωμόντα θα είμασταν με ρακές αν δεν έδειχνα μια κάποια αποφασιστηκότητα ![]() Περισσότερα κ πολλές φωτό αύριο βραδυ γιατί η 600άρα κμ με 3 καλά μπουρίνια που έφαγα, θέλει την χαλαρότητα της Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν ![]() ....Α να το πω αυτό γιατί δεν κρατιέμαι... ![]() Ανακάλυψα, άνδρες Αθηναίοι γιατί οι Βόρειοι, πάνε αεροπορία ![]() όλο τ μεσαίο ποδι λέγε με Σιθωνία, είναι πίστα GrandPrix, ειδικά από Σάρτη μέχρι Πόρτο Καρρά που είναι και έρημος ο δρόμος, κάνει και για Καλιφορνια σχολείο!!!!! |
![]() |
|
|