![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπα! είμαι εφτάψυχος! Ασε που επιβεβαιώνομαι όλο και περισσότερο! Τώρα θα τα τινάξω;
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
+1200
|
|
|
|||
|
|||
|
μολις επεστρεψα απο συνταγμα.........
η προσπαθεια να τρομαξουν τον κοσμο,με τους κουκουλοφορους,δεν επιασε.....ισα-ισα ο κοσμος γινεται περισσοτερος οσο για τα οργανα της ταξης ![]() ποσο μυαλο χρειαζεται να εχεις,για να καταλαβεις οτι στο υπογειο μετρο ΔΕΝ ριχνουμαι δακρυγονα....οι τυποι ειναι βλαμμενοι και πρεζακηδες![]() ![]() ![]() γυναικες και αλεργικοι....επεφταν σαν τα κοτοπουλα απο τα χημικα ![]() ![]() ![]() εαν δεν εριχναν τους κουκουλοφορους,για να αγριεψουν τα πραγματα,ο κοσμος θα ειχε φτασει σε τρομακτικα νουμερα...... ![]() το κρατος εχει τρομοκρατηθει και οι εξελιξεις θα ειναι γρηγορες..... καλο ειναι οποιος δεν εχει παει συνταγμα,να κατεβει μια βολτα.....δεν υπαρχει κινδυνος ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ο κάθε ένας βλέπει ότι θέλει ότι τον συμφέρει και απο την σκοπια του τα ερμηνεύει κατά το δοκούν
Αν εσύ βλέπεις προβοκάτσια της αστυνομίας εγώ βλέπω ανεύρεση κονταριών και στειλιαριών και απομάκρυνση από τους αστυνομικούς της ασφαλείας. Κατι που εχω κανει και εγω αρκετες φορες και μάλιστα την τελευταία φορά μου ηρθαν κουτί γιατί άλλαξα όλα τα σπασμένα στειλιάρια απο τα κηπευτικά μου οποτε απο την μερια μου βλεπω αλλη μια προβοκατσια απο μερος σου να σπηλωσης την αστυνομία το ούτως η άλλως αποπαίδι του ελληνικού κράτους και συνήθη εξιλαστήριου θύματος |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν θελω να θιξω την αστυνομια,αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι καποια πραγματα δεν πρεπει να συμβαινουν.....
![]() δακρυγονα στο υπογειο σταθμο του μετρο;;;; εγω πιστευα οτι η αστυνομια θα επιανε ολους αυτους τους κουκουλοφορους και πραγματικα ο κοσμος θα τους χειροκροτουσε.... 5000 αστυνομικοι και 15 διμοιριες ΜΑΤ......μαλλον δεν ηθελαν να τους πιασουν,γιατι εαν το ηθελαν τους επιαναν για πλακα..... προβοκατσια απο μερους μου;;;;;για ποιο λογο ρε κυργιακο,μην τρελαθουμε κιολας... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ο αστυνομικός της γειτονιάς, ο εποχούμενος αστυνομικός δεν είναι αποπαίδι,είναι αδερφός μου και χαίρομαι όταν τον βλέπω να κάνει τη δουλειά του προσπαθώντας να προστατεύσει εμένα, την οικογένεια και την περιουσία μου.
Οι δυνάμεις καταστολής... τα έχουμε πει. Δε θα έπρεπε να ανήκουν καν στην αστυνομία. Είναι στρατιωτικό σώμα, αλλά και πάλι δεν έχουν δικαιολογία ούτε τα βίαια παληκάρια ούτε οι επικεφαλείς τους. Δεν προστατεύουν τον πολίτη, το είπε καθαρά ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, του ξέφυγε. Μέλημα τους είναι να προστατεύουν κυρίως....τι; Την εξουσία. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω παλι εχω μεγαλο προβλημα με τους ηλιθιους.....
![]() δεν μπορω να βλεπω ηλιθιο ορθοδοντικο,ηλιθιο μαρμαρα ή ηλιθιο αστυνομικο...... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αυτοί που έχουν δει κουκουλοφόρους να κατεβαίνουν από κλούβα έχουν πει παραμύθια υποθέτω ε;
ή τους είχαν για αναγνώριση και τους άφησαν μετά καααλά |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ φοβάμαι τους ασυνείδητους.... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι κορυφαία ... | adventure | Ανέκδοτα | 18 | 25-11-2010 23:48 |
| Είναι αληθινό! | Hekima | Διάφορα | 15 | 05-11-2010 18:01 |
| Είναι 3 μικρόβια. | geoski | Ανέκδοτα | 6 | 16-10-2009 22:30 |
| Είναι Ξανθός | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 9 | 13-09-2009 02:47 |
| Είναι ο μοτοσυκλετιστής ποιητής? | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 04-02-2009 18:07 |