![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπαρχει κοινος παρανομαστης....ποιος? να φυγουνε?ποιοι? η ΝΔ και το Πασοκ?και να ρθει ποιος?οι καραπινασμενοι που δεν εχουν αγγιξει ακομα την μεριδα του λεοντος (εξουσια) παρα τρωνε δεξια κι αριστερα οπως μπορουνε (με τους δικους τους μηχανισμους που εχουν εφευρει?) απ το να πουλανε εφημεριδες μεχρι βιβλια? ΤΕΛΙΚΑ ποιος ειναι ο σκοπος?Βρες μου τον κοινο σκοπο που να τον μαθουν ΟΛΟΙ οι αγανακτησμενοι και να πορευονται μ αυτον στο Συνταγμα...κι εγω αποψε θα μαι εκει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις μεγάλο δίκιο.
Αλλά το να μην έχεις βρει τη λύση δεν αναιρεί το να μπορείς και να πρέπει να διαφωνήσεις με ότι γίνεται τώρα. Από τέτοια πράγματα "ανεγείρονται" και οι νέες κινήσεις και οι νέοι άνθρωποι και οι νέες ιδέες. Στο κάτω κάτω είδαμε και τα χάλια των προηγούμενων (κινήσεων, ανθρώπων και ιδεών). |
|
|||
|
|||
![]()
Σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι δεν διαφωνω με οτι γινεται!!που τι γινεται ομως?το φυσικο επακολουθο της ατελιωτης "αναβιωσης του μυθου" που ζουνε τα 3/4 της ελλαδος που ανεφερα πριν...κοινος των βολεμενων...τα τελευταια 30χρονια?
Αλλα δεν μπορει να κατεβω στο Συνταγμα και να μην ξερω γιατι ειμαι εκει μαζι με ολους τους αλλους...αφου αλλα ιδανικα εχουμε ο καθενας προφανως!...εγω θελω πληρη καθαρση απ την κορυφη ως τα νυχια γιατι με παιρνει και μετα ξεκινημα σε νεες βασεις...δεν χρωσταω σε κανεναν, δεν τα χω παρει απο κανεναν, δεν εχω δεχτει να με φτιαξει κανενας, δεν ειμαι διπλοθεσιτης, δεν ειχα ιδανικο το δημοσιο, δεν εχω ακαλυπτες επιταγες...δεν δεν δεν.....τους αλλους ολους ομως εκει τους παιρνει για πληρη καθαρση απ τον ΓΑΠ μεχρι τον τελευταιο υπαληλακο του δημοσιου? και στο κατω κατω που ειναι οι επιλογες που εχω να υποστηριξω για να τα φερουν ολα τουμπα στην Ελλαδα?η μηπως ειναι τα παιδακια που κανανε το κινημα των αγανακτησμενων στο facebook?η μηπως ο κανιβαλος που χτυπησε τον Τελογλου?που αντι να πανε στο Mega και να βγαλουν ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ_ΤΡΕΜΗ και ΚΑΨΗ και να τους πανε σηκωτους στο Συνταγμα και να τους λιντζαρουν καταλληλος....βρηκαν τον Τελογλου μιας και το ΣΚΑΙ ας πουμε ειναι απεργοσπαστες για να ενημερωνουν το κοινο μια και ολα τ αλλα τα κοπροσκυλα εξυπηρετουν τα συμφεροντα........... τι λεμε τωρα.... ειπαμε....κοινη πορεια...ναι!αλλα ποια ειναι αυτη? φιλικα παντα ![]() Last edited by giamil; 16-06-2011 at 13:47. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1845 μπροστά στη eurobank. Εκεί είμαστε οι φαντάροι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστός ο Νάπο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παρόλο που συμφωνώ με τα περισσότερα,
αν κάποιος φτάνει να σπουδάζει ακόμη στα 32, συντρέχει κάτι από τα εξής : 1.παράλληλα να εργάζεται 2.ολοκλήρωσε πρώτο κύκλο σπουδών και εν όψη της σίγουρης πλέον μη απορρόφησης στην ειδικότητά του, επιλέγει μεταπτυχιακές σπουδές Τώρα θα μου πεις, είναι και κάποιοι τεμπέληδες ή βολεμένοι σε φοιτητικά δικαιώματα (πχ δωρεάν σε εστίες κλπ) και θα συμφωνήσω και πάλι, όμως είναι τουλάχιστο άδικο για τέτοιες μειοψηφίες να υποχρεώνονται ολοι οι υπόλοιποι σε σιγή....... |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που φοβούνται οι κάθε είδους ελίτ είναι οι λαοί στους δρόμους.
ακόμη κι αν δεν υπάρχει κοινός στόχος ή κίνητρα, καθόμαστε και περιμένουμε μοιρολατρικά το τέλος μας; κατηγορούσαν πολλοί, πολλά χρόνια τους ΔΥ για όλα τα δεινά του τόπου. Το ξεχαρβάλωμα των "προνομίων" τους οδήγησε απευθείας στη χειροτέρεψη της θέσης των ΙΥ. ποιά είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία στην Ελλάδα; το κάθε είδους μικρομάγαζο; επειδή του Ελληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει; να πάμε στους "μεγαλοεπιχειρηματίες"; που είναι στην πλειοψηφία τους κρατικοδίαιτοι κι ιδιοκτήτες ΜΜΕ ώστε να πιέζουν, εκβιάζουν και κερδίζουν λαδώνοντας πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς και κλέβοντας στην ουσία το λαό; Είδαμε το Μπόμπολα, με το που κοπήκαν τα δημόσια έργα κλείνει τις εφημερίδες κι απολύει εργαζόμενους. το σύστημα είναι λάθος από τα θεμέλια. δομημένο με ψέμματα και κλεψιές. προσωπικά θέλω ειλικρίνεια, θέλω να βγεικάποιος και να μου πει πραγματικά που είμαστε και που πάμε. ετοιμς για θυσίες, αλλά όχι χωρίς αντίκρυσμα, όχι να συνεχίζουν κάποιοι να πλουτίζουν εις βάρος μου. βγήκαν κι είπαν ότι έπρεπε να πληρώσουν πολλές επιστροφές φόρου λόγω των αποδείξεων. τι δείχνει αυτό; ότι αυτοί που έκοψαν τις αποδείξεις δεν απέδωσαν ΦΠΑ, φόρο. κι έρχονται και πάλι με νέα βάρη. Τα λεφτά υπάρχουν! αλλά δε θέλουν να τα πάρουν από αυτούς που τα χρωστάνε. Οι δανειστές μας! Αλλο νούμερο κι αυτό. Μας δανείζουν κερδίζοντας πάλι στη πλάτη μας και θέλουν να αγοράσουν και τη χώρα κοψοχρονιά. και ποιοί μας ψέγουν! Ο λουξεμβούργιος διαχειριστής μαύρου και παράνομου χρήματος. Η γερμανίδα καγκελάριος των πολυεθνικών μονοπωλίων; που διαφθείρουν τους πεινασμένους; μέσα από τις ζυμώσεις γεννιέται το καινούριο. δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι καλύτερο. το υφιστάμενο όμως είναι αποδεδειγμένα διαβρωμένο, σάπιο. |
|
|||
|
|||
![]()
Πέστα χρυσόστομε!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποιοί έπαιρναν τα επιδόματα και γιατί ;;; | stefosd | Ελλάδα | 16 | 02-05-2011 21:50 |
Απόσταση των γραμμών του τραίνου! Πως και γιατί! | siraxanz | Χρήσιμα | 20 | 22-03-2011 10:28 |
Η Google χαρτογραφεί την πορεία της γρίπης των χοίρων | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 30-10-2009 15:40 |
Πως ήταν τότε η πως θα ήταν τώρα | soter3gm | Χιούμορ | 10 | 17-09-2009 00:38 |