![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχθές πραγματοποίησα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο το service των 20.000χλμ. Το λάδι που τοποθέτησαν, κατόπιν οδηγίας της BMW, ήταν 15W 50 Castrol. Η μηχανή είναι R 1200GS μοντέλο του 2010.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ημισυνθετικό Πάνο...?
Ποιο Castrol συγκεκριμένα...? Για να δω τα χαρακτηριστικά του... |
|
|
|||
|
|||
|
Ναι ημισυνθετικό με χαρακτηριστικό κατά API SG
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ Πάνο!! Άρα εκανα σωστή επιλογή...
Μένει τώρα να τα δοκιμάσω να δούμε τί λένε... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εγω μετα απο συζητηση με πωλητη της MOTUL βαζω αυτα 15/50 4100 Ειναι για αυτοκινητα .τα εχω 7000 χλμ και ακομα δεν συμπληρωσα.
|
|
|
|||
|
|||
..και η επίσημη πρόταση της MOTUL![]() λέω να τη δοκιμάσω ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
To νου σου μόνο Νικόλα... γιατί και το 300V και το 7100 είναι συνθετικά... και μήπως τα "ρουφάει" το μποξεράκι...
Εγώ πήρα το 5100 ημι-συνθετικό 15W-50 και θα το βάλω μέσα στον επόμενο μήνα. |
|
|
|||
|
|||
|
μακρια απο το V300!!! Στον υδροψυκτο τον δικο μου εκαιγε 500ml ανα 900κμ (ουτε 1000) οταν με οποιοδηποτε άλλο λαδι (100% συνθετικο της AMSOIL βαζω) δεν εκαιγε ουτε γραμμαριο μεχρι την αλλαγη των 6000κμ!! Ειναι racing λαδι και δεν κανει για τα πολιτικα οχηματα!
Ειδικα σε αεροψυκτα!! θα το πινει δεν θα το καιει απλως!! Το 7100 της ιδιας εταιρειας ειναι μεν 100% συνθετικο αλαλ αλλης χημικης υποστασης κι ετσι η καταναλωση σου θα ειναι λιγοτερη αλλα υπαρκτη. Τα ορυκτελαια ειναι το συνιστωμενο αντε και σε κανα ημισυνθετικο οχι κατω απο 15/50! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λάδι διαφορικού πίσω άξονα SAF-XO OSP | xurxes | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 08-01-2011 16:14 |