![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και κάτσαμε να φάμε...
Αχ αχ αχ.... Το λοιπόν... Φάγαμε 3 μπρίζολες, 2 σαλάτες, 2 τυριά, 3 κόλες, 2 νέρα, 3 εσπρέσο και 4 κουβέρ....αφού ο Κώστας έκανε καινούριες φιλίες.... ![]() Ο λογαριασμός ήταν 13,5 ευρώ... (Συνολικά, όχι το άτομο) Και μας σέρβιρε η κυρία της φωτογραφίας.... Ματάκια μου όμορφα.... (Ωχ πρέπει να το κοιτάξω αυτό, αρχίζω να γράφω σαν τον ταξιδευτή)... ![]() Και το όνομα αυτής Silvi... Silvi λοιπόν... 22, τελειώνει οικονομικά στη Σόφια, (είμαστε και συνάδελφοι!!), τα καλοκαίρια δουλεύει στο Breznik, και αυτό τον καιρό είναι σε σχέση... "as you can realise it's a litlle bit complicated".... Να πω ότι realise, θα πω ψέμματα.... ![]() Ήταν η πρώτη & τελευταία φορά, που πρότεινα, να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα, καθώς επίσης και η πρώτη & τελευταία φορά, που παρενέβη ο ατάραχος Magelanos σε θέματα της εκδρομής... Βλέποντας εμένα να πολιορκούμε από τον φτερωτό Θεό, και τον Ntinopoulo, να είναι 1 βήμα από το να επιτύχει τον στόχο του, "ξεκινάμε και όπου μας αρέσει σταματάμε και μένουμε"... σηκώθηκε αποφασιστικά και με βροντερή φωνή που δεν σήκωνε αμφισβήτηση... "ντυθείτε, σε 5 λεπτά ξεκινάμε".... Και ξεκινήσαμε... Αχ αχ αχ... Ματάκια μου όμορφα.... |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι τρεις Πόντιοι | MARK | Ανέκδοτα | 14 | 15-03-2011 20:35 |
Οι τρεις φίλοι | MARK | Ανέκδοτα | 11 | 20-01-2011 11:14 |
Στις τρεις πιο ζεστές χρονιές το 2010 | MARK | Διάφορα | 5 | 03-12-2010 12:39 |
Οι τρεις ξανθιες.... | georgekostas | Ανέκδοτα | 3 | 07-12-2009 13:09 |
Φυλακή επειδή σκότωσε τρεις γίδες | georgekostas | Επικαιρότητα | 2 | 22-10-2009 22:44 |