![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ελα ρε καρδιτσαρα!
![]() μπορειτε να πατε καποια στιγμη και στο καινουργιο φραγμα πανω απο την αναβρα!εχουν ο θειος μου,η θεια μου και τα ξαδερφια μου εστιατοριο με τρελη θεα εκει πανω!λεγεται δροσοσταλια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελα ρε θηρίο... Θα με κουφάνεις...!!! Το αρχικό πρότζεκτ ήταν για Λίμνη Σμοκόβου με καφεδάκι στην Δροσοσταλιά, αλλά επειδή αργήσαμε να ξεκινήσουμε, τελικά κτυπήσαμε Μικρή Λίμνη... Σύντομο όμως, είμαστε για εκεί...!! JTR & VAGELI, ετοιμάστε τα άλογα, βρήκαμε νέο καταπληκτικό στέκι στο βουνό με θέα την Λίμνη Σμοκόβου... (Εχει και χώμα, να κάνετε την εντουράδα σας!!! ![]() ![]() Σύντομα κοντά σας, με αναλυτικό ρεπορταζ, για την θεία, θείο και την Δροσοσταλιά του Ντινόπουλου..!!!!
Εύχομαι να μπορέσει να καλύψει την αυξημένη ζήτηση το σόι...!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για καφεδάκι με φίλους στο Ζάντε | adventure | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 13-06-2011 23:06 |
Βολτίτσα στο Λονδίνο.....με το ποντίκι !!! | frits | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 12 | 14-12-2010 19:50 |
Ψάχνω ανταλλαγή με το 2009,105 HP, 15000 BMW R1200GS μου χλμ, | macrozan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 24-10-2010 10:56 |
Πρόβλημα με το Φλας μου | jonyp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-09-2010 01:36 |
Θανατηφόρο με μοτό, κάτω απ' το σπίτι μου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 36 | 31-07-2010 03:00 |