![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο ρε Αργυρακο πάντα τέτοια δώσε χερετισμους στην κορακλα σου απο τον Δημήτρη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα τους μεταφέρω τους χαιρετισμούς και στις δυό...!!! Ιδιαίτερα του Δημητράρα.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Αργυρη με τις ωραιες κοπανες!
Ζηλευω γιατι πρεπει να περιμενω καμποσα χρονια μεχρι να παω βολτα με τις δυο μπεμπες μου ![]() Πω πω τι μας εκανε ο Ευτυχης με το αντικρυστο..Αργεντινη γιναμε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι φίλε μου, είναι άλλη φάση να κάνεις μικρές κοπάνες με τα βλαστάρια μας..!!! ![]() ![]() ![]() Ευτύχης.... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.... Ακου αντικρυστό.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσει η κοράκλα!!!!!!! κούκλα σαν το πατέρα της
![]() τέλεια φαίνονται τα μέρη στην λίμνη!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτύχη στο αντικρυστό σαν χοντρα μου φάνηκαν ζυγούρι ειναι η αρνί?
![]() Μήπως να οργανώναμε κανά αντικρυστό???????? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Xαρούλη εννοείς κάτι τέτοιο???
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε βάρβαροι!
Ξεκινήσατε μια χαρά με τ' αηδονάκια, με τα πουλάκια, με την λιμνούλα, με τα νεράκια της, με τα δεντράκια, με τα πετρόχτιστα φραγματάκια, με τις ωραίες χωμάτινες βολτούλες. . . Τι στο καλό τα θέλατε τα αντικριστά; Το μυαλό μου ταξιδεύει εκεί. Πάνε και οι λιμνούλες. . . Φύγανε και τα παπάκια. . . Τα δεντράκια δεν τα βλέπω καν . . . Και το μόνο που θέλω, είναι ένα μαγαζί με αντικριστά, να το κουρσέψω. . . ![]() Καλές αποδράσεις Αργύρη. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για καφεδάκι με φίλους στο Ζάντε | adventure | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 13-06-2011 23:06 |
Βολτίτσα στο Λονδίνο.....με το ποντίκι !!! | frits | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 12 | 14-12-2010 19:50 |
Ψάχνω ανταλλαγή με το 2009,105 HP, 15000 BMW R1200GS μου χλμ, | macrozan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 24-10-2010 10:56 |
Πρόβλημα με το Φλας μου | jonyp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-09-2010 01:36 |
Θανατηφόρο με μοτό, κάτω απ' το σπίτι μου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 36 | 31-07-2010 03:00 |