![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
περαστικά φίλε μου και σύντομα πάλι με τη χοντρή!
|
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικα!!! Σε εσωσε το θηριακι σου!! Ασε γιατι ενος φιλου εδω που του βγηκε μια απο stop, του εκανε σμπαραλια τον αστραγαλο, αρα να γιατι boxer
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και το τεπόζιτο για παράδειγμα είχε μία αμοιχή στο άβαφο μαύρο πλαστικό στο αριστερό μάγουλο και θα το αλλάξουν όλο. |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά φίλε !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πανο περαστικά και ποτε ξανα!
To toyota ψιλοδιαλύθηκε, γιατί άραγε..... χάρτινο είναι η βαρεσε σε βραχο
|
|
|
|||
|
|||
|
...σκεψου και τον καημο του παππου! Απο ολη την πολη, πανω σε GSA επεσα ρε γ@μωτο ?? Χαθηκε να ηταν κανενα παπι .
![]() ![]() Ελα, αφου εισαι γερος ασε το παραπονο, αναψε ενα κερακι στον αγιο Φανουριο και παμε παρακατω! |
|
|
|||
|
|||
|
Περαστικά και σιδρένιος.
Μην σκέφτεσαι τπτ, όλα θα γίνουν. Τελικά το μουλάρι σε έσωσε. Όπως το είπες, στην αγορά δεν το σκεφτόμαστε αυτό. |
|
|
|||
|
|||
|
περαστικα ρε φιλε!!τυχαινουν αυτα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και να κάνεις τον σταυρό σου και να λές ευτυχώς σε μένα!!! ευτυχώς που την έβγαλα καθαρή και αυτή τη φορά...
|
|
|
|||
|
|||
|
αρχικα περαστηκα,κατα δευτερον τα σιδερα φτιαχνοναι,ξερω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο,εισαι ομως καλα και αυτο εχει σημασια,τωρα στο ερωτημα σου "γιατι σε μενα ",εγω ερχομαι και λεω "λες να ειμαι ο επομενος "??καλο ειναι να εχουμε τα ματια 400+,η μοτο ειναι χαρα ευχαριστηση,εργαλειο δουλειας για πολλους,αλλα δεν παυει να ειναι επκινδυνη ενασχοληση....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ..Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, Δολομιτικο μοτο-clipακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 32 | 29-06-2011 13:21 |
| Να!...γιατι Boxer!!!! | ΙoannisPanagiotidis | Χιούμορ | 15 | 16-05-2011 16:04 |
| ...Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, μοτο-clipακι στα περιξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 50 | 01-05-2011 23:04 |
| Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 10:49 |
| Να γιατι ΟΧΙ BOXER!!!!! | jarhead | Διάφορα | 25 | 13-06-2010 22:05 |