GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-06-2011, 11:25
pilot Ο/Η pilot βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: Αργυρούπολη
Μoto: BMW GS 1200 ADV (DOHC)
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ BMW 1200 GS ADV

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από squad Εμφάνιση μηνυμάτων
παρε την να γουσταρεις!!!!
Θα πώ και εγώ τη γνώμη μου μιας και κάποτε ''δούλευα'' τους BMWδάκηδες....Μετά απο 5 μηχανές με τελευταίο το Triumph Tiger 1050 και τώρα με το ΤΡΕΝΟ! Η μηχανή έχει φτιαχτεί και έχει στηθεί τρομερά , έχω το Adventure του 10' Full και είναι ότι καλύτερο έχω οδηγήσει ποτέ όσο για το βάρος οταν το μάθεις θα το πηγαίνεις καλύτερα απο παπί!!Και όσο για την Fun πλευρά του θα σου πώ (και λόγο ηλικίας)οτι είναι απίστευτο.Για τα προβλήματα και τα διάφορα που ακούγονται μην δίνεις σημασία ...θα δείς οπως λέω πια και εγώ οτι , οτι μα οτι και να βγάλει η μηχανή εσυ θα την ξαναγόραζες!(Ειδικά οταν θα σε γλυτώσει απο καμιά σίγουρη σούπα με οτι αλλο και αν οδηγούσες!)

Έυχομαι καλή αγορά
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2011, 12:04
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

εκτός αν είσαι ο Ταξιδιώτης, οπότε δες και το Super Tenere πριν αγοράσεις κάποιο GS
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2011, 13:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
εκτός αν είσαι ο Ταξιδιώτης, οπότε δες και το Super Tenere πριν αγοράσεις κάποιο GS
Παρόλα αυτά...ακόμα και ο ταξιδιώτης αν δεν είχε BMW δεν θα την πήγαινε οδηγώντας την με τέτοιο πρόβλημα στο συνεργείο!!!Θα του την πηγαίναν ΞΑΠΛΑ!Boxer και πάλι Boxer... εδώ και τόσα χρόνια του εμπιστευόμαστε την ζωή μας στον αέρα στον δρόμο θα κολήσουμε??
Ο ταξιδιώτης και μπράβο του κίολας που το είπε ο ίδιος χαλάστηκε με αυτού του είδους την βλάβη που πολλά πρέπει να έπαιξαν ρόλο και άλλαξε μηχανή ΑΛΛΑ απο τα λεγόμενα του ακόμα ερωτευμένος είναι!!

Με όλο το σεβασμό εσύ δεν έχω καταλάβει γιατί έχεις BMW
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2011, 15:46
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
ε άλλα τόσα είναι τα Ohlins
αλλά έχεις άλλη μηχανή
(ναι γίνεται ακόμα καλύτερη)
Το ξέρω, γι αυτό το μελετάω
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2011, 15:54
Translatoras Ο/Η Translatoras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς-Πειραϊκή
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα που είναι εκείνο το εικονίδιο με τα ποπ-κορν;;;;;;

Last edited by Translatoras; 22-06-2011 at 15:58.
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2011, 17:44
spitiko Ο/Η spitiko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Στα Χανιά της Κρήτης
Μoto: Tiger 07 abs

Απόσπασμα:
Θα πώ και εγώ τη γνώμη μου μιας και κάποτε ''δούλευα'' τους BMWδάκηδες....Μετά απο 5 μηχανές με τελευταίο το Triumph Tiger 1050 και τώρα με το ΤΡΕΝΟ! Η μηχανή έχει φτιαχτεί και έχει στηθεί τρομερά , έχω το Adventure του 10' Full και είναι ότι καλύτερο έχω οδηγήσει ποτέ όσο για το βάρος οταν το μάθεις θα το πηγαίνεις καλύτερα απο παπί!!Και όσο για την Fun πλευρά του θα σου πώ (και λόγο ηλικίας)οτι είναι απίστευτο.Για τα προβλήματα και τα διάφορα που ακούγονται μην δίνεις σημασία ...θα δείς οπως λέω πια και εγώ οτι , οτι μα οτι και να βγάλει η μηχανή εσυ θα την ξαναγόραζες!(Ειδικά οταν θα σε γλυτώσει απο καμιά σίγουρη σούπα με οτι αλλο και αν οδηγούσες!)

Έυχομαι καλή αγορά
Εχεις την ευ χέρια ως πρώην κάτοχος Tiger να αναφέρεις μερικές βασικές διαφορές?
Reply With Quote
Παλιό 22-06-2011, 19:21
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stelth1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το υψος ειναι ενα θεμα,αν εισαι κατω απο 1.75.
εχεις απόλυτο δίκιο αλλά είναι ένα θέμα που λύνεται...είμαι 1.68 εβαλα τη χαμηλότερη σέλα και είμαι οκ...και έχει και πιο χαμηλή σέλα από αυτή που χρησιμοποιώ.
Reply With Quote
Παλιό 23-06-2011, 07:19
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spitiko Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις την ευ χέρια ως πρώην κάτοχος Tiger να αναφέρεις μερικές βασικές διαφορές?

Και εγώ tiger 1050 είχα πριν....
διαφορές;;;;
καμία σχέση!
Οι ομοιότητες σταματούν στους 2 τροχούς. Έτσι απλά!
Reply With Quote
Παλιό 23-06-2011, 11:03
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spitiko Εμφάνιση μηνυμάτων
Το Tiger το είχα και αυτό με όλα του τα μπλιμπλίκια ..βαλίτσες αντ/πείας,θερμαινόμενα κλπ.Το είχα πάρει για ταξίδια αλλα και καθημερινή χρήση μιας και δεν έχω τιποτα αλλο παρά μόνο τη μηχανή , μέσα στην αθήνα ηταν τέλειο και αρκετά νευρικό(άλλωστε ένα μεγάλο supersport είναι!)Θέλει βέβαια χέρια να το οδηγήσεις γρήγορα...δεν είναι BMW που πάντα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.Στα ταξίδια όμως αέρα πολύ , χώρος λίγος (για το topcase ούτε κουβέντα μόνο πλαίνες αλλιώς χορέυεις)και αν έβρισκες κάνα χωματόδρομο υπέφερε , είχε πολύ περιορισμένες δυνατότητες γιαυτό και το έδωσα με 7000χλμ!Οτι άλλο θές μου λές.
Reply With Quote
Παλιό 23-06-2011, 15:48
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

Απόσπασμα:
μια χαρα καλοστημενο ειναι και το st και παναλαφρο στην οδηγηση,ακομα κι εν σταση,που πραγματικα μηχανες λιγοτερων κιλων στην οδηγηση δειχνουν περισσοτερο τα κιλα τους.κι οποιος θελει του το δινω να το διαπιστωσει.κι ευτυχως που η αγορα δεν εγινε με γνωμονα την γνωμη δημοσιογραφων <<μην πουμε και names>>που κανουν κρα για τον παρά...πιστεψε με το θεμα ψαχτηκε πολυ πριν την παρω.

Απόσπασμα:
Παρόλα αυτά...ακόμα και ο ταξιδιώτης αν δεν είχε BMW δεν θα την πήγαινε οδηγώντας την με τέτοιο πρόβλημα στο συνεργείο!!!Θα του την πηγαίναν ΞΑΠΛΑ!Boxer και πάλι Boxer... εδώ και τόσα χρόνια του εμπιστευόμαστε την ζωή μας στον αέρα στον δρόμο θα κολήσουμε??
Ο ταξιδιώτης και μπράβο του κίολας που το είπε ο ίδιος χαλάστηκε με αυτού του είδους την βλάβη που πολλά πρέπει να έπαιξαν ρόλο και άλλαξε μηχανή ΑΛΛΑ απο τα λεγόμενα του ακόμα ερωτευμένος είναι!!

το θεμα δεν ειναι αν θα πηγαινε ξαπλα η ορθια στο service.το θεμα ειναι οτι δεν επρεπε απλα να γινει αυτο.οποτε και για την συγκεκριμενη μηχανη παντα να γιατι οχι boxer.
εννοειται οτι και παρα τα παρατραγουδα το gs παραμενει στην καρδια μου,καθως μαζι με το super tenere ειναι οι 2 μονο on/off που λεω οτι μου αρεσουν πολυ,ουτε multi ουτε τιποτα αλλο.
και πραγματικα χαιρομαι για μενα γιατι ειμαι απο τους λιγους ελληνες που οδηγουσαν και ισως οδηγησουν καποια στιγμη το νεο gs που δεν λογαριασαν το ονομα που σφραγιζει το μοντελο.γιατι απο το ονομα με οτι συνεπαγεται δεν εμεινα ευχαριστημενος.
και το μονο σιγουρο που θα πω για αλλη μια φορα.
η επομενη bmw θα ειναι απο γερμανια,οπως εκανα και με τις υπολοιπες που ειχα αγορασει στο παρελθον.δεν ανηκω στους γλυφτες καλως η κακως και δεν τους εχω κι αναγκη καποιους αντιπροσωπους.να τους κραζω και μετα να τους αφηνω χρηματα???ε,κοροιδευω τον εαυτο μου τοτε.κι απο την στιγμη που πληρωνω μετρητα δεν εχω αναγκη τα και καλα ευελικτα χρηματοδοτικα προγραμματα
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης