Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
εκτός αν είσαι ο Ταξιδιώτης, οπότε δες και το Super Tenere πριν αγοράσεις κάποιο GS
|
μια χαρα καλοστημενο ειναι και το st και παναλαφρο στην οδηγηση,ακομα κι εν σταση,που πραγματικα μηχανες λιγοτερων κιλων στην οδηγηση δειχνουν περισσοτερο τα κιλα τους.κι οποιος θελει του το δινω να το διαπιστωσει.κι ευτυχως που η αγορα δεν εγινε με γνωμονα την γνωμη δημοσιογραφων <<μην πουμε και names>>που κανουν κρα για τον παρά...πιστεψε με το θεμα ψαχτηκε πολυ πριν την παρω.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pilot
Παρόλα αυτά...ακόμα και ο ταξιδιώτης αν δεν είχε BMW δεν θα την πήγαινε οδηγώντας την με τέτοιο πρόβλημα στο συνεργείο!!!Θα του την πηγαίναν ΞΑΠΛΑ!Boxer και πάλι Boxer... εδώ και τόσα χρόνια του εμπιστευόμαστε την ζωή μας στον αέρα στον δρόμο θα κολήσουμε??
Ο ταξιδιώτης και μπράβο του κίολας που το είπε ο ίδιος χαλάστηκε με αυτού του είδους την βλάβη που πολλά πρέπει να έπαιξαν ρόλο και άλλαξε μηχανή ΑΛΛΑ απο τα λεγόμενα του ακόμα ερωτευμένος είναι!! 
Με όλο το σεβασμό εσύ δεν έχω καταλάβει γιατί έχεις BMW 
|
το θεμα δεν ειναι αν θα πηγαινε ξαπλα η ορθια στο service.το θεμα ειναι οτι δεν επρεπε απλα να γινει αυτο.οποτε και για την
συγκεκριμενη μηχανη παντα να γιατι οχι boxer.
εννοειται οτι και παρα τα παρατραγουδα το gs παραμενει στην καρδια μου,καθως μαζι με το super tenere ειναι οι 2 μονο on/off που λεω οτι μου αρεσουν πολυ,ουτε multi ουτε τιποτα αλλο.
και πραγματικα χαιρομαι για μενα γιατι ειμαι απο τους λιγους ελληνες που οδηγουσαν και ισως οδηγησουν καποια στιγμη το νεο gs που δεν λογαριασαν το ονομα που σφραγιζει το μοντελο.γιατι απο το ονομα με οτι συνεπαγεται δεν εμεινα ευχαριστημενος.
και το μονο σιγουρο που θα πω για αλλη μια φορα.
η επομενη bmw θα ειναι απο γερμανια,οπως εκανα και με τις υπολοιπες που ειχα αγορασει στο παρελθον.δεν ανηκω στους γλυφτες καλως η κακως και δεν τους εχω κι αναγκη καποιους αντιπροσωπους.να τους κραζω και μετα να τους αφηνω χρηματα???ε,κοροιδευω τον εαυτο μου τοτε.κι απο την στιγμη που πληρωνω μετρητα δεν εχω αναγκη τα και καλα ευελικτα χρηματοδοτικα προγραμματα