![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σωστος..
εγώ τους αποθήκευσα από νωρίς όταν άνοιξα ''παρτίδες'', ως e***bank 1, 2 κλπ.. όταν είδα το θέμα σκέφτηκα οτι αποκλείεται να βρω τους κολλητούς μου εδώ.. αλλά διαψεύστηκα.. μα να παίρνουν πάντα το μεσημέρι που κοιμάμαι ??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βάρδια αλλάζουν εκείνη την ώρα?
τι στο καλό. . . |
|
|||
|
|||
![]()
Τους έχω ζητήσει να μην καλούν από 2 μέχρι 5 το μεσημέρι, δεν το έκαναν, έφτασα στην προϊσταμένη τους κι υποσχέθηκε ότι θα με βγάλει από το σύστημα. Προς το παρόν δε με έχουν ενοχλήσει ξανά.
Το σημερινό ήταν για τρίτο πρόσωπο που έχει δώσει το τηλ. του σπιτιού μου για επικοινωνία. Εις γνώση μας. Οταν ζήτησα από την τηλεφωνήτρια να μην ξανακαλέσει ώρες κοινής ησυχίας μου είπε.....τα παράπονά σας στην τράπεζα και στον κύριο τάδε. Ζήτησα το όνομά της και μου είπε αυτό που έγραψα στο πρώτο ποστ. Βρήκα το όνομα της και θα το τραβήξω. Θα ζητήσω να απολυθεί και #######! Αρκετά! Αλλιώς θα τρέχει κι η τράπεζα κι η εταιρεία, PRS λέγεται παρεπιπτώντως! καλή νύχτα τώρα, πάω για νάνι διότι ο μπέμπης μας έχει σκίσει όλη την ημέρα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σχέδιο: Ποιες εταιρείες αποκρατικοποιούνται | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 15-04-2011 19:17 |
Δέκα ελληνικές στις 1.000 πιο υπεύθυνες εταιρείες του κόσμου | MARK | Ελλάδα | 14 | 09-11-2010 16:23 |
Οι 20 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 24-04-2010 09:44 |