![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γιάννη, Γιάννη, Γιάννη,Γιάννη, Γιάννηηηη
τι είναι αυτά μπρε ξεδιάντροπε που μας κάνεις? Πριν λίγο μου τηλεφώνησε ο J.T.R και μου λέει: -Το είδες το οδοιπορικό που ανέβασε ο Γιάννης από την Κρήτη? -Όχι ρε του λέω, που? -Μπες στα "Χωμάτινα" και μπήκα που να μην έσωνα... και είδα που να μην έβλεπα... και διάβασα που να μην διάβαζα... Διαδρομή, φωτογραφίες,video ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. Το παρεάκι κάτι σαν alter ego μου κάνει ![]() Κοπέλια...μου φτιάξατε τη μέρα. Ευχαριστώ πολύ. (Γιάννη θα ήθελα να στο πω και δημόσια. Θα ήταν τιμή μου να ανέβαζα το συγκεκριμένο οδοιπορικό και στο blog μου. Αν φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα από εσένα αλλά και από τα παιδιά που διαχειρίζονται το Gs Forum) |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ηράκλειο. Μια βόλτα στις 4 Εποχές. | Eftixis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 41 | 05-04-2011 19:00 |
| Μια όμορφη βόλτα την Κυριακή στην πόλη.... | Michael Chatzilias | Ταξίδια στο εξωτερικό | 39 | 18-01-2011 22:23 |
| Βατοί Χωματόδρομοι (μιά χαλαρή βόλτα με το Σύλλογο) | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 44 | 25-12-2010 02:07 |
| Μια μικρή βόλτα... 600 χλμ | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 20-11-2009 04:31 |
| ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 21:14 |