![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι ενοειται με το ομαδικη κυριε ΝΙΚΟ... ![]() ![]() ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 2ΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑΞΥ 11--13 εχασα το μετρημα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1. Uriah Heep: Κρητική ρακή & Κρητικό οίνο, 1,5 & 4 lit 2. jtnakos: Ένα κοπάδι προβατίνες. 3. nikos-x: 24 μεταλλικά κυτία Γερμανικής μπύρας. . .από το ακατονόμαστο SM 4. 5. Παρακαλώ ενημερώστε για διπλός-τριπλός και λου που. Ομαδική αγκορά κοψιδίων, εν μέρος οινοπνεύματος και μιας χρήσεως πιατιδίων, δια να μην επιβαρύνουμεν περισσότερον τον mister Heek. Αύριο κληρώνει και μεθαύριο πληρώνει. ![]() ΥΓ: Calfas, σήκωσε το τηλέφωνο, δικό μου είναι το σταθερό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
2. jtnakos: Ένα κοπάδι προβατίνες. 3. nikos-x: 24 μεταλλικά κυτία Γερμανικής μπύρας. . .από το ακατονόμαστο SM 4. siraxanz(1.5+0.5 το Στελλάκι=2πλος)΄εμεις θα φερουμε την ριγανη για τα κρεατικα ![]() 5. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλά που μου το θύμισες, έχω ένα μίγμα μπαχαρικών από τον Λίβανο. |
|
|||
|
|||
![]()
κανονισα 3,5kg προβατινα πολυ special το ΝΟΥ ΣΑΣ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Last edited by nikos-x; 27-06-2011 at 21:34. Λόγος: Παράθεση |
|
|||
|
|||
![]()
To No7 δεν δύναται να παραστεί στις αρχαιρεσίες ψησίματος λόγω σοβαρής επαγγελματικής υποχρέωσης που προέκυψε σήμερα. Sorry!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σχετικα με την ωρα...
Να πουμε κατα τις 5-6? Για να προλαβουν ολοι. Βαζουμε καρβουνα κατα τις 5. Θα εχω -εν τω μεταξυ- ετοιμασει ...μεσοπροθεσμο τσιπουρομεζε με σπιτικο μαρινατο γαυρο, τηγανια με κοψιδια Χολομωντος και σπιτικα λουκανικα Γαλατιστας μετα ντοματοσαλατας. Ρακες κρητικες και Παπιγκου παγωμενες, ...5 λιτρα βαρελισιου κρητικου κρασιου, ... και πολλες φιαλες ερυθρου Αγιοργιτικου, Μετα, με κανιβαλιζουσα διαθεση, μπορουμε να ψησουμε και τα κρεατικα... @Νωντα, ελα πιο αργα. Θα το παμε long play... |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνοι για την ωρα!
Οποιος σχολασει και βαριεται να με παρει τηλ να παμε απο Περιστερα Λιβαδι Πετροκερασα ετσι για να ξεσκουριασουν τα αμορτεσερ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το νούμερο 7 θα υποβληθεί σε πειρατικά βασανιστήρια. μπαλαουρο, μαστίγωμα, αλμυρές κομπρέσες, σανίδα μαι βλέπουμε.
από το 2009 σε ψάχνω, τότε στην βενετία. τα 3,5 κιλά προβατίνα, δεν σε προκαλούν. . . συγκίνηση? ![]() σεντ από φράπο-φον. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 11:34 |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 15:03 |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 22:08 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 9 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 11-06-2010 06:50 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 2 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 05-06-2010 10:27 |