28-06-2011, 12:26
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: «Αθώοι» για την ακριβότερη βενζίνη της Ε.Ε
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol
Αν στην Φινλανδία ο μισθός είναι 1550€ μικτά, που έχουν κατά κανόνα πολύ μεγαλύτερη φορολαγία νομίζω 40%, τότε στα χέρια του ο εργαζόμενος παίρνει 930.
Αρα σε ένα χρόνο, λαμβάνει 11160€. Στην ελλάδα τα 11160€ καθαρα αντιστοιχούν σε μηνιάιο καθαρό μισθο 797€. (Οι 14 μισθοί, δεν ισχύουν πουθενά).
Απο μέλος στο International Varadero Forum, το Varadero στην Φινλανδία κοστίζει 22.000€. Τα συμπεράσματα δικά σας....
Απλά θέλω να πω με όλα αυτά ότι ο μισθός στην Ελλάδα, δεν είναι τόσο τραγκός όσο θέλουμε να λέμε. Αλλού είναι τα τραγικά.....
Πάντως στο τέλος του 2009, αρχές 2010, σε ταξίδι μου στην Αγγλία και Βέλγιο, η αμόλυβδη κόστιζε απο 1,05-1,15 μαξ. Απορώ την τεράστια άνοδο που λέτε....
|
Δεν τα λεμε εμεις καρντια μου αλλα το επισημο σαιτ της ΕΕ με τα στατιστικα στοιχεια του 2011 στο συνολο των 27 και ανα χωρα ξεχωριστα!
Τωρα, αν ειναι αξιοπιστα ......φανταζομαι οτι ειναι αν και τα νουμερα ειναι μεσος ορος απο τις επικρατειες της καθε χωρας!!
π.χ. ενω λεει 1,68 για την Ελλαδα εγω βαζω με 1,579 στην γειτονια μου καθαρη βενζινη και χωρις να με κλεβουν. Υπαρχει βεβαια και ο άλλος βενζινας οπως αυτος εξω απο την Βυτινα προχθες που πουλαει με 1,72 το λιτρο.........
Φανταζομαι οτι κατι αναλογο γινεται και στις αλλες χωρες!
|