![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επειδη το θεμα ειναι σε εξελιξη δεν θα ηθελα να προβω ακομα στην αποκαλυψη του dealer.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
να κάνω μιά ερώτηση;;;;αυτά που συμφωνήσατε τα γράψατε στο χαρτί της παραγκελίας ;;;;;με αυτό μπορεις να πας στο ΙΝΚΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
Οχι δεν υπαρχει χαρτι γιατι ειχε μεσολαβησει ενας γνωστος και ξερεις πως γινονται αυτα.Ηταν ομως λαθος μου επρεπε να τα εχω ολα γραπτως.
|
|
|
|||
|
|||
|
Βρε παιδιά γιατί τρελένεστε έτσι?
Θα έρθουν τα πράγματα έλεος ![]() ![]() Για λίγες μέρες δεν χαλάει και ο κόσμος |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να τα πω και εγώ τα βιώματά μου. Σε γνωστή αντιπροσωπεία τα συμφωνήσαμε όλα οκ, η τιμή είναι αυτή τα δώρα σου είναι αυτά. Έλα που από τον Σεπτέμβριο του 2007 που απέκτησα τη μηχανή το ένα δώρο δεν ήρθε ποτέ. Να σημειωθεί ότι το δώρο αφορά γνωστή σε όλους μας υπηρεσία και όχι χειροπιαστό αγαθό.
Ρώτησα 2 εβδομάδες μετά την πραγματοποίηση της αγοράς δηλαδή μέσα στον Σεπτέμβριο μου απάντησαν όχι ακόμα θα σου πούμε. Ίδια εικόνα και τους επόμενους 3-4 μήνες που περνούσα, ρώταγα και εκλάμβανα τις ίδιες επαναλαμβανόμενες δικαιολογίες, του στύλ δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα τμήμα, δεν έχει καλό καιρό και μέχρι να κάνει δεν ξέρουμε, θα σου πούμε όταν είναι... Ναι εντάξει ακόμα πληκτρολογούν το τηλέφωνό μου. Φυσικά δικό μου το λάθος, που δεν το τράβηξα το θέμα περισσότερο καιρό για να διεκδικήσω αυτό που ήταν συμφωνηθέν μέσα στη προσφορά. Έχω κάνει καταγγελίες σε διάφορες εταιρείες παροχής υπηρεσιών καθώς και σε εμπορικά καταστήματα αλλά σε αυτούς που πήραν μια τσάντα χρήματα τους άφησα έτσι. Κάλλιο όμως αργά παρά ποτέ, αγαπητέ Γιώργο μην τους αφήνεις και πολλά περιθώρια. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
| Tags |
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|