|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Πλέον Θεσσαλονικιός καφές 

Ένας στόχος ζωής έγινε πραγματικότητα. Πλέον θα πίνω τον καφέ μου με τους Σαλονικιούς του φόρουμ   Από τον Σεπτέμβριο θα εργάζομαι στην Θεσσαλονίκη.   Και μιας και άνοιξα το θέμα, σκέφτομαι να νοικιάσω σπίτι κοντά στον Περιφερειακό, Νεάπολη, Πολίχνη Ή Συκιές με πάρκινγκ για την μοτό μου. Κάθε βοήθεια από τους μελλοντικούς μου καφεδόφιλους, καλοδεχούμενη   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Απάντηση: Πλέον Θεσσαλονικιός καφές Μπράβο Πάνο ... καλή σταδιοδρομία στην νέα σου "γειτονιά" ...  
				__________________ Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,  ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πλέον Θεσσαλονικιός καφές Με το καλό να σου πάνε όλα καλά καλή επιτυχία στη νέα σου αρχή στη συμπρωτεύουσα .      | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πλέον Θεσσαλονικιός καφές 

με το καλό να μας έρθεις. θα τα κι από κοντά. θα ρωτήσουμε γιαυτό που ψάχνεις.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πλέον Θεσσαλονικιός καφές Απόσπασμα: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πλέον Θεσσαλονικιός καφές Απόσπασμα: 
 Καλώς να ορίσεις στην όμορφη πόλη μας και στην καφεδοπαρέα μας  Γενικά ότι επιλέξεις φρόντισε να είναι εκτός κέντρου, είτε δυτικά είτε ανατολικά. Σε πολυκατοικία σχετικά καινούρια πιστεύω θα βρεις και πάρκινγκ   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πλέον Θεσσαλονικιός καφές | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλώς να μας έρθεις, όμως δε πίνουμε μόνο καφέ !  Ελπίζω να ρώτησες και να έμαθες πριν αποφασίσεις....   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Και εγώ δεν πίνω μόνο καφέ    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Πλέον Θεσσαλονικιός καφές ε, τότε οι συναντήσεις μας είναι αυτό που ψάχνεις!  παράδειγμα βλ. θέμα οφίσιαλ μόντα με χόντα!   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| Ορεστιαδίτικος καφές . . . | THANOSEOD | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 14-04-2011 19:34 | 
| Σαλλονικιώτικος καφές 12/01/11 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 39 | 16-01-2011 19:05 | 
| Αχαϊκός καφές 24/11 | angpass | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 23 | 25-11-2010 18:13 | 
| Πλέον η BMW μεταφέρει και ποδήλατο...... | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 27-10-2009 14:35 | 
| Πόσα παίρνει ο Θεσσαλονικιός ?????? | Alext | Χιούμορ | 2 | 29-09-2009 18:55 |