![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Έφυγααααααααααααα.........................
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάω να πάρω το άλλο μου μισό και ε ε ερχομαιιιιιιιιι!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Ωραίος ο καφές σήμερα με τα "γαυράκια"...
![]() Με το καλό στην επόμενη φιλαράκια!!! ![]() Υ.Γ. Καλό after σε όσους ακολούθησαν !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν κι εγώ εκεί!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γύρισα και εγώ από το AFTER !!!
Περάσαμε SUPER και στο καφέ και στο μετά !! Γνωρίσαμε και νέους φίλους χωμάτινους και μη !!! Μπράβο Γιαννάκο για την ιδέα για το μαγαζί και τον καφέ,και ένα μπράβο και στον Στάθη για το ΑFTER !!!! ![]() ![]() Πολύ σαλάτα βρε παιδί μου !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όλα super
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπεέέέέ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!!! Αργησα να ξυπνήσω
![]() ![]() ![]() ![]() Πολύ σαλάτα και νερό ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όμορφα ήταν, :sm4: στους εμπνευστές!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία περάσαμε παιδιά! Εμείς, Dent & Νατάσα, Magelanos & Teo71, πήγαμε μετά στο σπίτι μου και πλακωθήκαμε στα ψητά που μας είχε ετοιμάσει η Antonia, περάσαμε super
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
κατι για τον Πειραια... | klagenfurt | Διάφορα | 27 | 17-04-2011 13:15 |
Καφες στον Βολο. 07-04-2011 | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-04-2011 14:15 |
Καφες αυτη την τεταρτη 23/3/2011 | commander | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 65 | 29-03-2011 17:35 |
Καφες μετ΄εκπαιδευσης..Θεσσαλονικη 23-02-11 | paschalis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 26-02-2011 02:05 |
Στον «αέρα» χιλιάδες λογαριασμοί της Hotmail | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 06-10-2009 12:14 |