![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εδώ είναι οι μπαχαλάκηδες σου.. τράβα αν σου βαστάει να τους μαυρίσεις στο ξύλο.... όχι τράβα αν μπορείς! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρίξε φίλε μιά ματιά στο τελευταίο ποστάρισμα εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...9/index17.html |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επισης αναφερθηκα ξεκαθαρα στο κατα ποσο ειναι εφικτο να παραβλεψουν εντολες ανωτερων...!διαφωνεις? για αυτο που λες δεν εχω γνωμη. παντα ηξερα οτι χωνουν δικους τους στο πληθος απο ...αρχαιοτατων χρονων,για υπηρεσιακους λογους και οχι για επεισοδια... τωρα βεβαια μ αυτα που γινονται κι εδω που εχουμε φτασει δεν ειμαι σιγουρος για κανεναν και για τιποτα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά τα ατυχήματα !! Καλό θα ήταν να μην υπήρχε τόση βία αλλά ......... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι επειδη ημουν κι εγω ενα απο τα ''γενικα'' ποστς σου απαντησα γιαυτο που με αφορουσε!! Απόσπασμα:
ναι, αλλα εννοουσες ΚΑΙ εμενα αφου το δικο σου ηταν κατω απο το τελευταιο δικο μου ποστ. Απόσπασμα:
Δεν εκνευριζομαι τοσο ευκολα! Απαντω ομως εντονα, σε οτι με αφορα, οταν μου πετανε υπονοουμενα εστω και σαν μερος του γενικου συνολου! Αυτα πες τα σε παρακαλω σε αυτους που ανοιγουν νηματα με πολιτικο περιεχομενο! Εγω δεν εχω ανοιξει ποτε τετοιο νημα, απλα και μονον απαντω...., αρα ξερω πολυ καλα με τι ασχολειται αυτο το φορουμ!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπάρχει πάντα η παραίτηση! Προσωπικά δε θα βαρούσα κανέναν επειδή θα μου το έλεγε κάποια αόρατη αρχή. Και θα σε παρακαλέσω να μη με ξαναειρωνευτείς! |
|
|||
|
|||
![]()
Πως το ελληνικό κράτος προστατεύει την τουριστική βιομηχανία!
YouTube - ‪real.gr - ΕΦΟΔΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ‬‏ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν μπεις στον κόπο και το ξαναδιαβάσεις θα το δεις... Τώρα αν θέλεις καλά και ντε να έχεις τον τελευταίο λόγο γράψε ό,τι θέλεις. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά εχθές |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πολυ ευκολα χρησιμοποιεις την λεξη ''παραιτηση''! Γιατι να παραιτηθει ο αστυνομικος? Γιατι να κανει τον χατηρι αυτων που ζητανε την παραιτηση του και να χασει το λιγοστο ψωμι του αφηνοντας μας στο ελεος των μπαχαλακηδων? Μηπως ετσι θα εξυπηρετουντο τα μάλα οι μπαχαλακηδες? Μηπως ετσι δεν θα βρισκαμε μερα να παμε στο κεντρο? Μηπως ετσι θα εμπαιναν στο μαγαζι σου/μου/του οι μπαχαλακηδες ανενοχλητοι? Τοτε τι θα εκανες εσυ, θα εδερνες ¨η θα σκοτωνες? Μην με ρωτησεις εμενα γιαυτο, την ξερεις την απαντηση μου ειδικα αν δεν υπηρχε αστυνομια να με τιμωρησει!
Μην μου πεις σε παρακαλω το τρελο ''να συλλαμβανονται'' διοτι αυτο δεν μπορει να γινει στην Ελλαδα, ουτε στην Γερμανια ουτε πουθενα αλλου, οπως και δεν γινεται δηλαδη, κι εκει το ξυλο της αρκουδας πεφτει! Επισης, για μενα και ισως και για αλλους, δεν ισχυει το οτι ηταν βαλτοι αυτοι οι ''κυριοι'' για να διαλυθουν οι ''αγανακτισμενοι''. Τριαντα τοσες ημερες δεν ανοιξε ρουθουνι Γιαννη και μονον στις 15/06 και προχθες εγινε οτι εγινε! Αν η Πολιτεια ειχε σκοπο να τους διαλυσει επιστρατευοντας τους ''μπαχαλακηδες'' θα το ειχαν κανει απο πιο νωρις!! Θα το ειχαν κανει και στην Θεσσαλονικη οπου οπως διαβασα εδω στο φορουμ δεν εχει γινει κανενα επεισοδιο μεχρι σημερα. Και μην μου πεις /πειτε οτι το κινημα των ''αγανακτισμενων'' γινοταν πολυπληθεστερο μερα με την μερα και το φοβηθηκαν διοτι και 100,000 να ηταν δεν μπορουν να αντιπροσωπευουν τα 9,794,016 των ελληνων. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έως και 50% η μείωση των διοδίων, αλλά από το τέλος του καλοκαιρι | gsmaniac | Ελλάδα | 10 | 14-06-2011 18:26 |
Πληρώνουμε και ιδιωτικά σχολεία των παιδιών των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών | ckk | Μου τη δίνει που ..... | 16 | 08-03-2011 15:09 |
Η Ελλάδα έχασε τους Μεσογειακούς | danaos | Ελλάδα | 27 | 30-01-2011 08:43 |
Το νερό των υαλοκαθαριστήρων του αυτοκινήτου μπορεί να προκαλέσει τη "νόσο των λεγεων | riko46 | Υγεία | 9 | 27-06-2010 01:10 |
Σε τροχαίο έχασε τον δεύτερο γιο του ο Μαλούχος | S.T | Επικαιρότητα | 5 | 15-12-2009 01:00 |