GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-06-2011, 23:00
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά
Προεπιλογή Απάντηση: Άνδρας των ΜΑΤ έχασε το δάχτυλό του...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε φίλη μου όταν έκανε το αγροτικό της, που προσπαθούσε να κάνει τοπική αναισθησία στο μηρό τουρίστα που είχε τσακιστεί σε βράχια, αυτός κουνήθηκε κι η ματωμένη βελόνα χώθηκε στο χέρι της. Λυπάμαι για τον ΜΑΤατζή αλλά είναι "εργατικό" ατύχημα και μάλιστα σε εργασία όχι κοινωφελή.
+ ΌΣΑ ΘΕΣ
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 23:18
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Aγαπητε μου φιλε,
αν με διαβαζεις θα εχεις διαπιστωσει οτι με τις ιδεες μου σε αυτα τα θεματα, εκφραζοντας το απολυτο μισος μου (ναι ΜΙΣΟΣ) για αυτους τους μπαχαλακηδες......, ειμαι π@π@ρ@ς προ πολλου, μαλλον θα θεωρουμαι.....''εκ γενετης π@π@ρας'' απο αυτους τους ιδιους συμφουρμιτες!!!

εδώ είναι οι μπαχαλάκηδες σου..
τράβα αν σου βαστάει να τους μαυρίσεις στο ξύλο....

όχι τράβα αν μπορείς!

Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 23:31
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
εδώ είναι οι μπαχαλάκηδες σου..
τράβα αν σου βαστάει να τους μαυρίσεις στο ξύλο....

όχι τράβα αν μπορείς!

Ρίξε φίλε μιά ματιά στο τελευταίο ποστάρισμα εδώ:

http://www.gsforum.gr/%CE%95%CF%80%C...9/index17.html
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 02:10
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Γέλα όσο θες Ντινόπουλε! αν είδες πριν λίγο το βιντεάκι στο ΑΛΤΕΡ ίσως σου κόπηκε το γέλιο.... Πάρε ένα τηλέφωνο τον Λουράντο και πες του να σου πει τι έγινε σήμερα κάτω.
αναφερθηκα στο οτι ειναι κριμα να τραυματιζεται καποιος συνανθρωπος μας εν ωρα εργασιας...!διαφωνεις?
επισης αναφερθηκα ξεκαθαρα στο κατα ποσο ειναι εφικτο να παραβλεψουν εντολες ανωτερων...!διαφωνεις?

για αυτο που λες δεν εχω γνωμη.
παντα ηξερα οτι χωνουν δικους τους στο πληθος απο ...αρχαιοτατων χρονων,για υπηρεσιακους λογους και οχι για επεισοδια...
τωρα βεβαια μ αυτα που γινονται κι εδω που εχουμε φτασει δεν ειμαι σιγουρος για κανεναν και για τιποτα...
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 06:51
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά τα ατυχήματα !!

Καλό θα ήταν να μην υπήρχε τόση βία αλλά .........

Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 09:38
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spirossam Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή είδα ότι έχεις και πολλά ποστ όταν δεν βάζεις παράθεση πάει να πει ότι δεν απευθύνεσαι κάπου συγκεκριμένα αλλά γράφεις γενικά στο ποστ.

Κι επειδη ημουν κι εγω ενα απο τα ''γενικα'' ποστς σου απαντησα γιαυτο που με αφορουσε!!

Απόσπασμα:
Αν ήθελα να γράψω κάτι για σένα θα έκανα παράθεση τα γραφόμενα σου...

ναι, αλλα εννοουσες ΚΑΙ εμενα αφου το δικο σου ηταν κατω απο το τελευταιο δικο μου ποστ.

Απόσπασμα:
Αλλά πρέπει να ήσουν εκνευρισμένος όταν έγραφες οπότε δικαιολογείσαι να μπερδεύτηκες.

Δεν εκνευριζομαι τοσο ευκολα! Απαντω ομως εντονα, σε οτι με αφορα, οταν μου πετανε υπονοουμενα εστω και σαν μερος του γενικου συνολου!

Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το φόρουμ ασχολείται με άλλο θέμα,τότε δεν σου φταίει καμιά νουθεσία μου...Μην τρελλαίνεσαι πάντως δεν είχα καμιά διάθεση ούτε να στην πω ούτε να σε νουθετήσω....
Αυτα πες τα σε παρακαλω σε αυτους που ανοιγουν νηματα με πολιτικο περιεχομενο! Εγω δεν εχω ανοιξει ποτε τετοιο νημα, απλα και μονον απαντω...., αρα ξερω πολυ καλα με τι ασχολειται αυτο το φορουμ!!
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 09:43
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
αναφερθηκα στο οτι ειναι κριμα να τραυματιζεται καποιος συνανθρωπος μας εν ωρα εργασιας...!διαφωνεις?
επισης αναφερθηκα ξεκαθαρα στο κατα ποσο ειναι εφικτο να παραβλεψουν εντολες ανωτερων...!διαφωνεις?

για αυτο που λες δεν εχω γνωμη.
παντα ηξερα οτι χωνουν δικους τους στο πληθος απο ...αρχαιοτατων χρονων,για υπηρεσιακους λογους και οχι για επεισοδια...
τωρα βεβαια μ αυτα που γινονται κι εδω που εχουμε φτασει δεν ειμαι σιγουρος για κανεναν και για τιποτα...
Κώστα δε διαφωνώ ότι κανείς δεν πρέπει να τραυματίζεται εν ώρα εργασίας, αλλά συμβαίνει.

Υπάρχει πάντα η παραίτηση! Προσωπικά δε θα βαρούσα κανέναν επειδή θα μου το έλεγε κάποια αόρατη αρχή.

Και θα σε παρακαλέσω να μη με ξαναειρωνευτείς!
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 09:49
Senior Member

Πως το ελληνικό κράτος προστατεύει την τουριστική βιομηχανία!

YouTube - ‪real.gr - ΕΦΟΔΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ‬‏
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 10:06
spirossam Ο/Η spirossam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
[/SIZE]

[/SIZE]Κι επειδη ημουν κι εγω ενα απο τα ''γενικα'' ποστς σου απαντησα γιαυτο που με αφορουσε!!

Στο ξαναλέω και το λήγω γιατί κουράσαμε ότι ΔΕΝ αφορούσε εσένα προσωπικά το ποστ.

Αν μπεις στον κόπο και το ξαναδιαβάσεις θα το δεις...

Τώρα αν θέλεις καλά και ντε να έχεις τον τελευταίο λόγο γράψε ό,τι θέλεις.

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά εχθές
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 10:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Κώστα δε διαφωνώ ότι κανείς δεν πρέπει να τραυματίζεται εν ώρα εργασίας, αλλά συμβαίνει.

Υπάρχει πάντα η παραίτηση! Προσωπικά δε θα βαρούσα κανέναν επειδή θα μου το έλεγε κάποια αόρατη αρχή.

Και θα σε παρακαλέσω να μη με ξαναειρωνευτείς!
Γιαννη,

πολυ ευκολα χρησιμοποιεις την λεξη ''παραιτηση''! Γιατι να παραιτηθει ο αστυνομικος? Γιατι να κανει τον χατηρι αυτων που ζητανε την παραιτηση του και να χασει το λιγοστο ψωμι του αφηνοντας μας στο ελεος των μπαχαλακηδων? Μηπως ετσι θα εξυπηρετουντο τα μάλα οι μπαχαλακηδες? Μηπως ετσι δεν θα βρισκαμε μερα να παμε στο κεντρο? Μηπως ετσι θα εμπαιναν στο μαγαζι σου/μου/του οι μπαχαλακηδες ανενοχλητοι? Τοτε τι θα εκανες εσυ, θα εδερνες ¨η θα σκοτωνες? Μην με ρωτησεις εμενα γιαυτο, την ξερεις την απαντηση μου ειδικα αν δεν υπηρχε αστυνομια να με τιμωρησει!
  • Ισως να ηταν καλυτερα να καταργηθουν τα ΜΑΤ και να αναλαβει ο στρατος, οπως γινεται σε αλλες χωρες που ΔΕΝ εχουν ΜΑΤ και οπου οι πραγματικες σφαιρες πεφτουν βροχη!
  • Ισως βεβαια ηταν καλυτερα, αντι για χημικα και ξυλο, να χρησιμοποιουν αυτες τις περιφημες αντλιες νερου που αν σε πετυχουν τα 6000-10000bar της μολις 7 εκατοστων παχους δεσμης νερου δεν θα γλυτωσει κανενα κοκαλο απο το καταγμα! Οπως γινεται σε άλλες χωρες και παλι!
  • Ισως παλι να ηταν καλυτερα να ποδοπατουν τους μπαχαλακηδες τα αλογα, παλι οπως στο εξωτερικο (Γερμανια, Αγγλια....)
Δεδομενου Γιαννη οτι οι μπαχαλακηδες πρέπει να αντιμετωπιζονται δραστικα, και ανεξαρτητα με το ποιος τους βαζει διοτι η αστυνομια δεν εχει σχεση με αυτο, με τι απο τα παραπανω θα ειμασταν συμφωνοι να εφαρμοστει για την παταξη τους?
Μην μου πεις σε παρακαλω το τρελο ''να συλλαμβανονται'' διοτι αυτο δεν μπορει να γινει στην Ελλαδα, ουτε στην Γερμανια ουτε πουθενα αλλου, οπως και δεν γινεται δηλαδη, κι εκει το ξυλο της αρκουδας πεφτει!

Επισης, για μενα και ισως και για αλλους, δεν ισχυει το οτι ηταν βαλτοι αυτοι οι ''κυριοι'' για να διαλυθουν οι ''αγανακτισμενοι''. Τριαντα τοσες ημερες δεν ανοιξε ρουθουνι Γιαννη και μονον στις 15/06 και προχθες εγινε οτι εγινε! Αν η Πολιτεια ειχε σκοπο να τους διαλυσει επιστρατευοντας τους ''μπαχαλακηδες'' θα το ειχαν κανει απο πιο νωρις!! Θα το ειχαν κανει και στην Θεσσαλονικη οπου οπως διαβασα εδω στο φορουμ δεν εχει γινει κανενα επεισοδιο μεχρι σημερα. Και μην μου πεις /πειτε οτι το κινημα των ''αγανακτισμενων'' γινοταν πολυπληθεστερο μερα με την μερα και το φοβηθηκαν διοτι και 100,000 να ηταν δεν μπορουν να αντιπροσωπευουν τα 9,794,016 των ελληνων.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης