![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Πάμε για μια άλλη εποχή στα τεκταινόμενα της Ελλάδας και τους πολίτες της . Φυσικά όπως πάντα ο λαός θα σηκώσει τα βάρη αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα γίνει και θα αλλάξει αυτό το καθεστώς . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έλα, οι πρασινοφρουροί, να την χαίρεστε την κυβέρνησή σας...
Οι υπόλοιποι με τις υγείες μας. Διαβάστε να φρίξετε. Ότι χειρότερο έχει ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή μέχρι τώρα... Ο Εφαρμοστικός νόμος (download) |
|
|||
|
|||
![]()
Τα γνωστά δηλαδή,
![]() δεν κατάλαβα πόσο εκπίπτουν οι ιατρικές δαπάνες τελικά κι οι αφαλιστικές εισφορές. αυτόπου μου άρεσε είναι οι υποχρεωτικές απαλλοτριώσεις αν το ζητήσει ο επενδυτής. Γιούργια! Αρχίστε να μαζεύτετε ότι σας περίσσεψε! Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διαλέξτε άξονα...
![]() Για τον "Ζ" μας βλέπω... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην στεναχωριεστε πατριωτες......προσωρινα ειναι τα μετρα......λιγο πριν την εκτη δοση,θα τα ξαναλλαξουν με αλλα χειροτερα.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
:sm5::sm5::sm5: Η αξιοπιστία τους είναι δεδομένη, ότι λένε, να περιμένουμε ακριβώς το αντίθετο, δεν κάνουν ποτέ κάτι άλλο για ποικιλία! |
|
|||
|
|||
![]()
Ο εφαρμοστικός νόμος με σχόλια απο τα Επίκαιρα.
http://www.epikaira.gr/content/files...os_sxolia1.pdf |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολύ καλό!!!!!!! Θα κάτσω το βράδυ με την ησυχία μου να το διαβάσω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το διάβασα προχτές
σίγουρα είναι ποιος το διαβάζει... ΑΛΛΟΣ πχ. θα έβαζε ΑΛΛΑ σχόλια |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 21:06 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |