![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μα φαινόντουσαν για καλά παιδιά
|
|
|
|||
|
|||
|
τώρα που το λες . . .
κάποιοι . . ήθελαν να αλλάξει ο τίτλος του θέματος σε οφίσιαλ μόντα με χόντα στο χολομώντα ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προσοχή!!!
...ζουν αναμεσά μας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτή η άριστη ποιότητα ανθρώπων και αυτή η άριστη ποιότητα διασκέδασης απλά δεν υπάρχει! Μας ενώνει η αγάπη για την μοτοσυκλέτα, μας σμίγει το φόρουμ. Οι εκπληκτικές ιδέες είναι γέννημα εκπληκτικών ανθρώπων και το κάλεσμα ήταν αυθόρμητο, εγώ έτσι το έλαβα! τα αποτελέσματα δικαίωσαν άπαντες! Προσωπικα έζησα στιγμές γλεντιού κ χαράς! Γνώρισα νέες φίλες κ φίλους, ανθρώπους ευχαριστους με προσωπικότητες ξεχωριστές! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για όλα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αχ, πως θα ήθελα να ήμουν παρέα σας
![]() Συγχαρητήρια στον οικοδεσπότη, να είσαι καλά Βασίλη, να είστε όλοι καλά να το επαναλάβετε και που ξέρεις, μπορεί στην επόμενη να είμαι πιο κοντά και να παρευρεθώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σας περιμένουμε φίλε Στράτο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το γνωστό θεϊκό χιούμορ του Ουράια!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα ολα που ανεφερα κ οχι μονο
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 12:34 |
| Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 16:03 |
| Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 23:08 |
| ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 9 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 11-06-2010 07:50 |
| ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 2 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 05-06-2010 11:27 |