![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας και απο μενα
και εγώ θα κραταω όλα τα κλειδιά για την μπέμπα επίσης εχω και μια πατεντα καλώδιο για το ρελε που πασχούν τα gs επίσης και ρακί για να μην σκουρισουν τα σίδερα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αντε σιγα σιγα να συσκευάζουμε.......... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλή ετοιμασία παίδες
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατι που ξεχασα να αναφερω, ειναι η ευρωπαικη καρτα ασφαλισης,
την χορηγει δωρεαν το ΙΚΑ (ισως και τα αλλα ταμεια) χρειαζεται σε περιπτωση περιθαλψης ειναι ολα δωρεαν, αν πατε αυριο και την ζητησετε να ζητησετε την προσωρινη καρτα διαρκειας μηνος, επειδη φευγετε ταξιδι και δεν θα προλαβει ναρθει ταχυδρομικα, για το ικα χρειαζεται βιβλιαριο ασθενειας θεωρημενο στο ικα περιοχης κατοικιας σας |
|
|||
|
|||
![]()
Να μαι και γω! Καλημερα σ ολους τους συναγωνιστες. Χαιρομαι που σας βλεπω αποφασισμενους ,οργανωμενους και ετοιμοπολεμους!
Εγω απλα θα βοηθησω τον φιλο ramiod στο ...ξεσκουριασμα με ματσακονι το ρακι του ![]() Κατα τα αλλα ,ταχω ολα ετοιμα ειμαι στη γραμμη εκκινησης και αμα δοθει συνθημα φευγω σφαιρα... |
|
|||
|
|||
![]()
εγω δεν ειμαι ετοιμος...
δεν ξερω τι μου λειπει... αλλα που θα παει, μεχρι παρασκευη θα με "πηδανε", μετα ,θα καααααθομαι....(οδηγαααααω...) αν χρειαστω και κατι θα παρω απο τα δικα σας.... ![]() παντως σωβρακα εχω πλυνει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Σου το είπα, θα τα ξεχειλώσεις
![]() Πρώτο θέμα στις ειδήσεις σε βλέπω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() να μαθουμε πως λενε τα σωβρακα σλοβενικα... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Το GSFORUM στη TV (κοπη πίττας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011) | Black_Shadow | "Το ... κοπή τη πίττα" | 63 | 22-04-2011 17:11 |
Βίντεο από την ασφάλτινη εξόρμηση στην πίττα του GSForum - 12/2/2011 | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 18-03-2011 22:24 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 16:20 |