![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μαζευτεί .... Θα μαζευτεί !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια περιμενω να βρεθουμε απο κοντα,εγω ειμαι μεσα οπου και αν αποφασισει η παρεα .
Να βρουμε μια ωρα που να βολευει για την συναντηση για αρχη και σιγα σιγα οποιος σχολαει ερχετε? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συντοπίτες και φίλοι από άλλα μέρη !
![]() Θα πρότεινα για πρώτο καφέ να βρεθούμε στο άλσος της Γαρίτσας όπου προτάθηκε και από τα περισσότερα μέλη σε ένα από τα καφέ που έχει εκεί, αφού έχει αρκετά! Ώρα συναντησης θα πρότεινα τις 8 το απόγευμα εκτός και αν κάποιοι επιθυμούν νωρίτερα ή αργότερα! Επίσης σε ποια καφετέρια δεν ξέρω. θα θέλατε σήμερα που θα κατέβω πόλη να "ρίξω" μια ματιά στις καφετέριες στη Γαρίτσα και να σας πω?? Ευχαριστώ Μάκης ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς να έρθετε στο νησί. Ελπίζω να τα πούμε τη Τετάρτη αν και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δενξέρω αν θα καταφέρω.
Μπορώ βέβαια να κάνω μια προσφορά στα εκτός Κερκύρας μέλη για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Saint Nicholas ( Saint Nicholas Hotel, Gouvia, Corfu ). Όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί με το 2661091621 Νίκος |
|
|||
|
|||
![]()
μαγαζι ΑΛΣΟΣ ΚΑΦΕ κατα 8+ (διπλα στου χομεινι)
|
|
|||
|
|||
![]() Ωραία βρήκαμε και το καφέ ! 1. erasel μέσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ είμαι οκ! θα είμαι εκεί περίπου 9.00 αν καταφέρω και λίγο νωρίτερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Υ
Άντε με το καλο να ανταμωσετε!!!! Τελικός υπάρχει παντού ένα gs
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε με το καλο και ο πρώτος σας καφές.Πολύ θα θέλαμε να σας γνωρίζαμε και μεις αλλα θα χουμε και άλλες ευκαιρειες στο μέλλον.Πάντως σας στείλαμε άξιο εκπρόσωπο.Καλα να περάσετε παιδια και καλο καλοκαίρι να έχετε.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο Καφες της Τεταρτης 29.06.2011 στο Πορτο Λεονε...Στον Πειραια! | giamil | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 85 | 02-07-2011 09:24 |
Καφες στον Βολο. 07-04-2011 | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-04-2011 14:15 |
Καφες αυτη την τεταρτη 23/3/2011 | commander | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 65 | 29-03-2011 17:35 |
Ρακι στο Ηρακλειο Τεταρτη 2\3\2011 | HECTOR | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 31 | 03-03-2011 20:36 |
Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες Τεταρτη 2-3-2011 | panagiotis.farmer | Μια καλημέρα είναι αυτή | 233 | 03-03-2011 03:14 |