![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλο έχω κατά νού: νόμιμα και απολύτως τυπικά ξένη πινακίδα κυκλοφορίας.Με συγχωρείτε παλληκάρια αλλά αν για να λέω μόνο ότι έχω αυτοκίνητο θα πρέπει να πληρώνω περίπου 1500,00 € ετησίως σε τέλη και ασφάλιστρα (το οποίο δεν κυκλοφορώ κιόλας...) λυπάμαι αλλά... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εδω θα μου πεις,καλα ρε φιλε 4000 κυβικα αμαξι παιρνεις στα τελη θα κολλησεις?ναι,εκει κολλαω γιατι τα λεφτα αυτα τα θεωρω τελειως απαραδεκτα κι ελπιζω να βρω καποιο τροπο μπας και χαμηλωσω το ποσο αυτο...για να μην πληρωνω το σκεφτηκα,το θεμα ειναι το μετα τι γινεται,αν θελω να το περασω απο κτεο.για πωληση δεν με ενδιαφερει μιας και αυτο το αμαξι λογικα θα το παντρευτω κιολας. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και αυτά που έλεγε ο σημερινός (Προυθιπουργούς) πριν λίγα χρόνια για άδικες αυξήσεις.
Όσα ευρώ τόσες και οι μέρες τους
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ για μενα.ενας ξενοφερτος γιαπης και τιποτα παραπανω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Προσέχτε τι λέτε για τον σωτήρα της Ελλάδας! ![]() ![]() ![]() Ο μόνος τρόπος να μειώσεις τα τέλη κυκλοφορίας είναι να κατεβείς κυβικά. Θα πάρω smart 600, θα του βάλω κοτσαδόρο και θα έχω γυναίκα και μπέμπη στην καρότσα! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kαλά Γιάννη σε λίγο θα μας πεις ότι έδωσες το bandit για γαιδούρι !!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μάλλον για κάτι τέτοιο λες ε? ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
or 2CV.. ![]() boxer
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νεα προσφορα BMW για τα GS | MOYTPO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-05-2011 19:52 |
| Νεα παγκρήτια μάζωξη??? | gelasios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 29-09-2010 20:35 |
| ελλατωματικα φαναρια κυκλοφοριας | athaneco | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 10-02-2010 02:12 |
| Αλλαγες στα τελη κυκλοφοριας | georgekostas | Διάφορα | 22 | 02-08-2009 15:38 |
| Νεα μετρα για τους κρατούμενους | wet & dirty | Ανέκδοτα | 13 | 28-02-2009 19:00 |