![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ε καλα απο τώρα νωρίς δεν είναι;;;
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Την "κάνω" με ελαφρά για ΒΠ...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Β.Π.
Τι είναι αυτό ρε φίλε. Όπως λέμε cia? |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Έλα να ετοιμαζόμαστεεεεεεεε ....
|
|||
|
|||
|
Έτοιμοι σε 10'
Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|
||||
|
||||
|
Έφυγααααααααααααα .....
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς καθυστερήσαμε στην παιδίατρο, ο μπέμπης "έφαγε" το πρώτο του εμβόλιο. Μετά βρήκα πολύ κίνηση στην Αλίμου κι επιστρέψαμε σπίτι διότι ο μικρός θα έτρωγε κι εμάς!
![]() ![]() Καλά να περάσετε φιλαράκια, θα έρθουμε στον επόμενο!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Γάμος...............
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
εγω μιλάω σε κάποιον δίπλα μου ο οποίος ως καλός σκάουτερ βάζει βαθμολογίες στα "ταλέντα" που διασχίζουν το πεζοδρόμιο.
Καληνύχτα σε όσους δεν πρόλαβα να τους καληνυχτίσω καθότι με βρήκε ο γνωστός μου και με πήρε μονότερμα Last edited by z_atomic; 07-07-2011 at 02:48. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο Αχαϊκός καφές της Τετάρτης 15-6-11, στο Ρίον! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 14 | 16-06-2011 12:22 |
| Ο Αχαϊκός καφές της Τετάρτης 8-6-11, στο Θεατράκι! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 71 | 12-06-2011 23:46 |
| Ο καφές της Τετάρτης 01 Ιουνίου, στο Kitchen Bar Αλίμου | moby_gr | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 74 | 03-06-2011 18:25 |
| Ο καφές της Τετάρτης 11/5/11 στο Kitchen bar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 81 | 13-05-2011 21:10 |
| Ο καφές της Τετάρτης 16/2/11, ε κ τ ά κ τ ω ς στο Kitchenbar στον Άλιμο !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 19-02-2011 21:22 |