![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά καλέ δεν σας είπαμε να έρθετε;
Να κάνουμε τις συναντήσεις κάθε Σάββατο αν βολεύει στη θαλασσίτσα θα μεταφέρουμε τις συναντήσεις στην Χαλκιδική αμάν πια ιδιαίτερη πρόσκληση θέλετε ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χαλκιδικη....μμμμμ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() .,.εγώ προτείνω να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους.,.,.,.όσοι δεν το ακολούθησαν.,., και κάπου θα βρεθούμε Ηλία η βουνό η θάλασσα.,., [/QUOTE]ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ Σ.Κ ????? ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για την βοήθεια στην μετακόμιση Χθες εγώ σε άλλον, σήμερα εσύ σε 'μένα. Οιδιπόδια συμπλέγματα. 20 λεπτά κουβάλημα. . . 8 ώρες καφέδες και τσίπουρα. . .δεν ήταν και άσχημα Απόσπασμα:
Για αγκαλίτσες είμαστε Τα γραπτά μένουν Σοφία μου, αλλά δεν έχω χρόνο για παραθέσεις, ετοιμαζόμαστε για τον Ρότζερ νερό. Last edited by nikos-x; 08-07-2011 at 18:16. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ο καφες του forum αυτη την τεταρτη | ntinopoulos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 30-05-2011 11:34 |
| ο καφες και το μ......ι | jimm | Ανέκδοτα | 13 | 12-05-2011 20:35 |
| ο καφες της τεταρτης αυτη την...τεταρτη!!! | ntinopoulos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 98 | 20-03-2011 18:24 |
| Βολιοτικος καφες!!! | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 47 | 22-03-2010 11:31 |