![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δυο βιντεακια απο την αναβαση, παρακατω.. (To δευτερο, φτανοντας στην κορυφη, που φαινεται η ασφαλτοστρωση..)
..Φτανουμε στην κορυφη, βγαζουμε μια φωτο και συνεχιζουμε προς Stelvio.. ![]() ..H διαδρομη Umbrail-Stelvio.. ![]() H ωρα ηταν σχετικα περασμενη (18.00) και με οχι τελειες καιρικες συνθηκες, οποτε εκει δεν βρηκαμε παρα μια-δυο μοτοσυκλετες!! (Και πολλες λεω!) ![]() Πηγαμε για καφε στο tibet (τωρα γιατι το λενε ετσι, θα σας γελασω.. Ειναι ο ξενωνας-εστιατοριο-καφε κλπ στην κορυφη, τελος παντων..) οπου βγαλαμε και τις απαραιτητες φωτογραφιες, φυσικα! ![]() ..Κσι με ουρανιο τοξο (!) παρακαλω, που σηματοδοτησε και την ολικη παυση του (ελαχιστου) χιονονερου.. ![]() ..Η Μαριλυ.. ![]() ..Το... "ΤΙΒΕΤ" (!) πισω δεξια μου.. ![]() ..Και εγω μονος, με τα κλειστα μαγαζια, πισω μου.. ![]() Καθησαμε αρκετα και ηταν η ωρα να φευγουμε,πριν μας πιασει η νυχτα στο δρομο.. Ετσι, ερχισε η καταβαση, 48 φουρκετες ειν'αυτες!! Εδω, μια "συμβουλη", οχι απο μενα, αλλα απο πολλους που το εχουν ανεβει-κατεβει.. ΜΗΝ! το ανεβετε, αν εχετε την επιλογη να φτασετε μεσω Umbrail! Oι τοσες φουρκετες ειναι κουραση και ΟΧΙ! ευχαριστηση! (Και περνατε και το Umbrail! )H καταβαση αρχιζει.. ![]() ..Συνεχιζεται.. ![]() ..Και, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!! ![]() ![]() Η επιστροφη στο ξενοδοχειο, εκτος απο το ξαναπερασμα της υπεροχης διαδρομης του Gampenjoch (Passo Palade) μας επιφυλασσε και την υπεροχη εικονα ενος πατερα με το γιο του, "on the road"! ![]() (Aνεταριστη η εικονα, λογω κινησης και βιασυνης βεβαιως, αλλα εκεινο που σκεφτομουν περισσοτερο ηταν το τι σκεφτονταν ο πιτσιρικας, κοιτωντας -αναγκαστικα- στα πλαγια του δρομου!! )![]() (Συνεχιζεται, -ελπιζω- αυριο.. ) |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δολομιτικες Αλπεις 2011 ..οταν τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα! | ΙoannisPanagiotidis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 96 | 30-07-2011 01:13 |
| Boxer Kaputt!!!! ...ενα ταξιδι που ναυάγησε ...αλλα ο επιμένων ΕλληΝικά!!!! | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 100 | 13-06-2010 14:44 |
| Μεσα σε ποταμια,λιμνες και βουνα!!! | sintarta | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 27-04-2010 20:51 |
| Ταξίδι Βαυαρία-Αλπεις | ekatontarxos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 64 | 17-09-2009 11:03 |