![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Άντε πάλι τα γελάκια…
Αναρωτιέμαι τι λένε και όλο γελάνε! ![]() Ωχ; Κοιτάτε παιδιά! ![]() Όχι τον ψαρά ρε! Πάνω στα δίχτυα… Πάει, Μύκονος γίναμε! ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Η θάλασσα τέλεια. Φτού σου, πάλι δεν πήρανε μαγιό. Μετά που θα αρχίσουν οι ζέστες να σας δω πώς θα την παλεύετε! ![]() Καφεδάκι, χαλάρωση, θάλασσα… ![]() ![]() Last edited by Markas; 11-07-2011 at 12:33. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Γελάει πάλι ή μου φαίνεται; Ρε σοβαρευτείτε, έχετε ζόρε μπροστά σας! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κόλπος της Σούδας με το Συμμαχικό Νεκροταφείο του Β΄ Παγκοσμίου. (όχι, δεν είναι γήπεδο, αμόρφωτοι…)
![]() ![]() Αυτός τώρα χαιρετάει ή δίνει μούτζα στο Marka; Γιατί; Γιατί δεν τους πάει στη Μονή από το συντομότερο δρόμο αλλά από… Από πού τους πας μωρέ κιόλας; ![]() Μικρή στάση πάνω από το χωριό Μαράθι για φωτογραφία. Πολύ ζέστη παιδιά ε; Σας τάλεγα εγώ όμως, δε σας τάλεγα; ![]() Το νησάκι λέγεται Παλαιά Σούδα, άγνωστο γιατί. ![]() Το νησάκι στην είσοδο του κόλπου της Σούδας με κάλυψη των πλοίων και πολεμικών εγκαταστάσεων από τους αναβάτες μας. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γυρίζουν Στέρνες όπου μπλέκουν σε σωστό λαβύρινθο! Ο Markas προχωράει, σταματάει μία φορά να ρωτήσει μια ντόπια κυρία, συνεχίζει στρίβει μερικές φορές…
![]() Χαθήκαμε; (σημείωση Μάρκα: ΠΟΤΕ! ) ![]() Ε, σιγά, μερικά χιλιομετράκια παραπάνω, τι θα πάθετε; ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ξαφνικά, χωματόδρομος… Μα πώς γίνεται και αυτός ο Markas όποτε πάει εκδρομή βρίσκεται μέσα στις σκόνες; Δεν προλαβαίνει να πλένει τη μηχανή ο καημένος!
Αυτή ήταν η ασφάλτινη κατά τα άλλα διαδρομή, ρε αλήτη; ![]() ![]() Μου φαίνεται τζάμπα τον κατηγορήσαμε το Marka. Κοιτάξτε: Πάλι άσφαλτος και πάλι χώμα! Και είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν σιγά (20 χλμ/ώρα max) γιατί σηκώνεται τεράστιο σύννεφο σκόνης! ![]() Τα πρόβατα εδώ κοιμισμένα, με το ζόρε να κουνήσουν. Όχι σαν κάτι άλλα που ζουν στα βουνά… ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Άσφαλτος επιτέλους. Άντε, πάμε στη Μονή ρε Μάρκα, θα μας φάει ο ήλιος να ούμε πια!
![]() Πλησιάζουμε… ![]() ![]() Markas προς Extreme: Κική! Μπροστά μας είναι η Μονή Τσαγκαρόλων, τράβα καμιά φωτογραφία τώρα που θα περνάμε. Extreme: Καλά, ΚΟΨΕ όμως! ![]() Έλα μου όμως που είναι ακριβώς μπροστά από τη Μονή μία ωραία αριστερή στροφή…. Φούλ πλάγιασμα λοιπόν, ο Markas ξύνει την αριστερή του μπότα, η Extreme τραβάει με το ένα χέρι φωτογραφίες όσο δίνει με το άλλο σφαλιάρες και οι δύο πιο πίσω γελάνε! Η φωτογραφία καλή βγήκε όμως! ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Άγραφα, Μονή Παναγίας Σπηλιάς | Vagelis Gar | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 21 | 27-06-2011 12:44 |
| Ιερά Μονή Παναγίας Μακελλαριάς 5/9/2010 | skippybi | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 22 | 08-09-2010 22:31 |