![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
"Ανιχνευτικη" κινηση ειναι και μονον..
![]() (Μαλλον, μονο εγω, γουσταρω τρελα!!! )
|
|
|
|||
|
|||
|
(Μαλλον, μονο εγω, γουσταρω τρελα!!!
)[/QUOTE]Δεν το νομιζω να εισαι ο μονος σε αυτο το forum
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
[/QUOTE]Ουτε εγω το νομιζω αυτο!!! Να και μια καλη καινουργια προταση !!!Προχωρα και μεχρι του χρονου, πρωτα ο θεος, θα ειμαστε πολλοι !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να και μια καλη καινουργια προταση !!!Προχωρα και μεχρι του χρονου, πρωτα ο θεος, θα ειμαστε πολλοι !!![/QUOTE]Ειμαστε πολλοι! Απλα δεν ξερω αν εχει τοσους χωματοδρομους ανοικτους στην καθως πρεπει Ευρωπη
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν το νομιζω να εισαι ο μονος σε αυτο το forum
[/QUOTE]Ουτε εγω το νομιζω αυτο!!! Να και μια καλη καινουργια προταση !!!Προχωρα και μεχρι του χρονου, πρωτα ο θεος, θα ειμαστε πολλοι !!![/QUOTE]Ναι, δεν το διατυπωσα σωστα.. Ο "μονος" μεσα στο σπιτι μας εννοουσα! (Aka Μαριλυ!! )Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απλα δεν ξερω αν εχει τοσους χωματοδρομους ανοικτους στην καθως πρεπει Ευρωπη [/QUOTE]Το ψαχνω λεπτομερως το θεμα.. ![]() Στις διαδρομες που ψαχνω και θα προταθουν, δεν υπαρχει κανενας περιορισμος εκτος απο τα χιονια!
Last edited by black_hawk; 25-07-2011 at 22:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Ευχομαι οτι καλυτερο στον σχεδιασμο και στην επιτευξη του στοχου!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πως να βλέπετε ποδόσφαιρο χωρίς..."παρενοχλήσεις"... | CPretenteriS | Χιούμορ | 15 | 12-05-2011 00:09 |
| Πως "γεννήθηκε" το πρωταπριλιάτικο ψέμα | gsmaniac | Διάφορα | 8 | 03-04-2011 23:54 |
| Πως βγήκε η φράση " Το @@@@@ σέρνει καράβι" ..... | frits | Διάφορα | 24 | 17-11-2010 20:54 |
| Πως δουλεύει ο "μαμά" φορτιστής ;;;; | zortal | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 22-10-2010 21:18 |
| "Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |